zaterdag 19 juli 2014

Calvin Klein Endless Euphoria Eau de parfum

Calvin Klein Endless Euphoria Eau de parfum 
Endless Euphoria is een vrouwelijke, bloemige geur waarmee Calvin Klein de fantasiewereld van Euphoria vertaalt naar een zonovergoten dagdroom. Endless Euphoria is een nieuwe interpretatie van de originele geur maar dan luchtiger terwijl de geur een bepaald sensueel tintje blijft houden.

De geur opent met kersenbloesem, mandarijn en bergamot. De basis van de geur bestaat uit viooltjes, rozen en seringen waarna bamboe, sandelhout en muskus zorgen voor een dromerige grande finale. Calvin Klein koos trouwens wel eens eerder voor de bijzondere geurnoot bamboe, deze geur doet mij heel erg in de verte denken aan Truth. Volgens mij heb ik zelfs nog ergens een flacon liggen....


De glazen flacon van Endless Euphoria heeft een perzikkleurige blos met roze accenten die de wulpse vorm van de flacon accentueren. De ros├ęgouden dop geeft de flacon een strakke moderne touch.

Endless Euprhoria is een fijne geur als je graag een uitdagende geur zoekt maar op een subtiele manier. De combinatie van onschuldige kersenbloesem en de zwoele basis vormt een bijzonder contrast. De geur is fris maar toch bloemig en een klein tikje fruitig. Dit is echt Calvin Klein, draagbaar, casual maar toch fashionable.


Endless Euphoria is verkrijgbaar bij de parfumerie in een 40, 75 en 125ml eau de parfum. Ook zijn er een sensual shower gel en sensual skin lotion verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)