zondag 22 juni 2014

Zomerse handcrèmes van L'Occitane en Molton Brown

Zomerse handcrèmes van L'Occitane en Molton Brown
Ook in de zomermaanden hebben handen behoefte aan een fijne verzorging maar te rijke volle crèmes voor de handen kunnen in de warmere maanden een beetje klef aanvoelen. Een lekkere handcrème met een luchtige textuur en liefst met lekkere frisse geur is dan ideaal. Dit zijn twee frisse aanraders.


Molton Brown baseert alle geurlijnen op een reis naar een specifieke bestemming, de Rhubarb & rose lijn is geïnspireerd op de golf van Guinee. Roze peperkorrels (anti-oxidant), gember en witte truffel verzorgen en voeden de huid.

De frisse geur van yuzu, grapefruit en mandarijn in combinatie met rabarber en rozen is verfrissend en doet denken aan een verse rabarbertaart. Een tube bevat 40ml en kost €12,30


L'Occitane lanceerde onlangs de mega uitgebreide Au Brésil collectie en een leuk product uit die collectie is de Vitória Régia day flower hand cream. Een hele frisse handcrème die mij telkens in een nostalgische bui brengt want de geur doet mij denken aan een van mijn eerste geurliefdes Gucci Envy. Groen, fris en zomers.

De L'Occitane day flower hand cream is verrijkt met karitéboter maar deze crème is een stuk luchtiger dan de reguliere shea handcrème, ideaal voor de warme maanden dus. Een tube bevat 30ml en kost €7,50

Molton Brown is onder andere verkrijgbaar bij Parfuma en L'Occitane is verkrijgbaar via de boutiques, officiële verkooppunten en de online L'Occitane shop.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)