woensdag 18 juni 2014

Pure Altitude Cristaux de neige bodyscrub

Pure Altitude Cristaux de neige bodyscrub 
Cristaux de neige van Pure Altitude is een bodyscrub die eruit ziet als verse sneeuw. De mooie mintgroene pot met 200ml inhoud is gesealed en als je het seal verwijderd is het net of je in een pot met verse sneeuw kijkt. De textuur doet denken aan een mousse met kleine kristalletjes. 


Als je net als ik van het stevige scrubben houdt raad ik je wel aan om met deze scrub voorzichtig te zijn. De kristallen scrubdeeltjes blijven vrij lang intact en de concentratie scrubdeeltjes in deze bodyscrub is hoog. Heerlijk voor een bodyscrub fanatic als ik, maar ik moet echt uitkijken dat ik dan wel de scrub met milde zachte bewegingen aanbreng want anders kom ik vuurrood onder de douche vandaan... 

Ik ben soms nogal hardhandig en lomp wat lichaamsverzorging betreft. Onlangs had ik het weer, ik scheer mijn benen zelden want ik heb een epileerapparaat voor de benen maar laatst had ik haast en pakte een nieuw scheermesje met bloedende knieëen als gevolg...Deze scrub is dus enorm fijn als je graag een goed voelbare korrel gebruikt maar ik zeg er wel bij: Handle with care. 


Ook in dit product van Pure Altitude speelt de sterke edelweiss de hoofdrol, deze lieflijke witte bloem groeit in extreme klimaatomstandigheden en al het goeds van de edelweiss wordt door Pure Altitude gebruikt om je huid te vertroetelen. De verzachtende eigenschappen van de edelweiss kalmeren de huid en daarnaast heeft edelweiss ook beschermende eigenschappen. De scrub heeft een hele zachte frisbloemige geur die ik eigenlijk maar moeilijk kan omschrijven maar die ik wel enorm lekker vind. 


De productlijn voor het lichaam van Pure Altitude bestaat verder nog uit een bodymilk, lichaamsolie, bodycrème en een speciaal product voor in bad wat even ontspannend belooft te zijn als een wandeling door de bergen. De niet schuimende Bain montagne sérénité is verrijkt met honingklaver en lijkt me echt heerlijk.

Pure Altitude is verkrijgbaar bij Pure Altitude schoonheidsinstituten, parfumeriezaken en via de officiële Pure Altitude webshop.

Pure Altitude Cristaux de neige bodyscrub 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)