zondag 29 juni 2014

LOOkX Cocktail zomercollectie

LOOkX Cocktail  zomercollectie  
De zomercollectie van LOOkX is geïnspireerd op de lekkerste zomercocktails en bestaat uit mooie fruitige tinten waarmee je snel een zwoele zomerlook creëert. Blikvangers zijn de nieuwe tinten eyeshadow, de oogschaduws van LOOkX zijn super qua pigmentatie en zijn mooi met elkaar te mixen. Door de mooie samenstelling van de oogschaduws is blenden een koud kunstje.

De nieuwe zomertinten zijn Melon Punch, Sundowner, Purple Passion en Blue Wave. De handige refills passen in de magnet eyeshadow box en er is sinds deze maand ook een magnet eyeshadow box single. Je kan dus zelf je eigen palette samenstellen.

Een compleet nieuw LOOkX product is de Lip-Blush stick, een praktische stick waarmee je zowel de lippen als wangen van een kleur kan voorzien, deze stick is verkrijgbaar in het roze Cosmopolitan of het Oranje Caribana.


De Lipgloss en Sun protector powder SPF20 zijn niet nieuw maar deze twee producten zijn wel in een nieuwe kleur uitgebracht. De Sun protector powder was eerst uitgevoerd in een enkele tint en de nieuwe Duo powder bevat twee tinten, handig, want hiermee kan je ook een beetje shapen indien gewenst. De lichte kleur doet het ook erg goed als highlighter op de jukbeenderen.


Het poeder bevat vitamine E en UV filters om je huid te beschermen tegen ze zon (pas wel op dit moet je zien als extra bescherming, gebruik in de felle zon wel altijd een speciaal product voor je gezicht met een hoge SPF).


Bij het poeder zit een sponsje maar voor het allermooiste resultaat breng je dit poeder aan met de geweldige LOOkX Powder brush. Ik ben groot fan van dit fijne penseel, het foundation en blender penseel staan nog op mijn wishlist. 


Hierboven zie je de Sun Protector powder SPF20 en Sun protector powder duo SPF20 naast elkaar. 

Sun protector powder Duo SPF20 (links) & Sun protector powder SPF20 (rechts)
Het nieuwe LOOkX Sun protection Powder duo bestaat uit twee mooie tinten waarmee je zelf de intensiteit kan bepalen. Aan het begin van de zomer wat meer van het lichte poeder en aan het eind van een (zonnige) zomer wat meer van het donkere poeder.


Lipgloss 70 Pink Mojito is een mooie roze tint die meteen lekker opfrist, wel grappig ik droeg altijd nude gloss en lipstick maar ben steeds meer roze gaan dragen. Deze gloss voelt prettig aan op de lippen en verzorgt ze meteen. 


Voor onderstaande look heb ik het LOOkX Powder Duo en de lipgloss Pink Mojito gebruikt. Een vleugje perzikkleurige blush en bruine mascara maken de simpele maar zomerse look compleet.

Deze LOOkX producten zijn verkrijgbaar bij LOOkX schoonheidsspecialisten en via de LOOkX webshop.1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)