maandag 30 juni 2014

Elie Saab Le Parfum L'eau Couture

Elie Saab Le Parfum L'eau Couture 
L'eau Couture is het nieuwste parfum van couturehuis Elie Saab en deze geur draait om het contrast tussen een sophisticated haute couture look en het frisse lente aroma van een geurige "eau". De prachtige couturejaponnen van Elie Saab zijn voor de meesten een onbereikbare droom maar de parfums zijn een weerspiegeling van de elegantie en glamour van de prachtige couture stukken op decatwalk en rode loper te bewonderen zijn.


Geïnspireerd op de Cruise collectie van Elie Saab (de cruise collectie wordt rond Januari uitgebracht, dan is het nog te vroeg voor spring/summer maar de happy few die op hun luxejacht stappen hebben toch iets moois nodig om aan te trekken, hiervoor is door couturiers de de Cruise collectie in het leven geroepen)

De geurcompositie is luchtig en verfijnd alsof je de geur van oranjebloesem en amandel opsnuift tijdens een verfrissende zomerbries. Klinkt poëtisch maar dat is deze geur ook, een mooi en delicaat meesterwerkje, even delicaat als het materiaal waarmee Elie Saab de prachtige japonnen maakt.


Bergamot uit Calabrië en magnolia zorgen voor een lichte, sprankelende toets waarna oranjebloesem de geur van een vleugje puurheid en subtiele verleiding voorziet. Een basis van vanille en zoete amandel geeft de geur iets onweerstaanbaars, net zo verleidelijk als een chic dessert.

Elie Saab L'eau couture is verkrijgbaar in een 30, 50 en 90ml check ook zeker eens de website van Elie Saab en bekijk de runway shows vol prachtige droomjurken.

1 opmerking:

  1. This perfume looks lovely!
    I adore your photography! <3

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)