maandag 16 juni 2014

Kure Bazaar Summer 2014


Kure Bazaar Summer 2014
Een electric blue, metallic zilver en subtiele shimmer vormen samen het zomerse nagellaktrio van Kure Bazaar. De blauwe lak was een beetje too much voor mijn swatch camera, op de foto met de flesjes krijg je een goede indruk van de kleur al is deze in het echt iets minder fel. 

De Kure Bazaar lakken werken heel fijn en de formule is zo samengesteld dat ze zo min mogelijk schadelijk is voor het milieu. Het fijne penseeltje is handig in gebruik en op onderstaande foto zie je twee laagjes lak van deze mooie kleurtjes. 


Gloss is een transparante lak met prachtige glanzende deeltjes, met deze lak in je nagellakcollectie tover je elke lak om tot een glinsterende beauty maar ik draag dit type lakken het liefst solo want zoals je kan zien doen de mooie glinstertjes het goed op de nagels. Wat dacht je van deze mooie glinstertjes op de teennagels in open sandaaltjes?
Kure Bazaar summer 2014 Gloss 
Kure Bazaar summer 2014 Gloss 
Kure Bazaar Platinum swatch
Platinum is een zilverkleurige metallic met waanzinnige glans, serieuze modern chic. 

Kure Bazaar été 2014 Platinum swatch
Kure Bazaar estate 2014 Queen swatch
Queen was een beetje een diva en maakte mijn camera erg nerveus, op de bovenste foto is de kleur vrij realistisch weergegeven al vind ik dat de camera deze kleur iets feller weergeeft dan hij in werkelijkheid is. Het is eigenlijk een tint die tussen marineblauwe en electric blue inzit.

Kure Bazaar zomer 2014 Queen swatch

De fabulous nagellakjes van Kure Bazaar vind je onder andere bij Parfuma, Big green smile en zelfstandige luxe parfumeriezaken. 

BigGreenSmile

2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)