zaterdag 21 juni 2014

Collistar zomer 2014: Nail lacquer, Twist XL & Twist XS


Collistar zomer 2014 
2014 is voor Collistar echt een heel erg feestelijk jaar en dat wordt ook uitbundig gevierd met enorm veel nieuwe lanceringen. Deze zomer hoef je niet te sjouwen met poedertjes want na de lipgloss en eyeshadow in stickvorm lanceert Collistar nu ook een blush en highlighter in twistvorm.

Omdat ik nogal ongeduldig ben en je zo graag alles al wil laten zien vandaag vast een kleine (eigelijk best grote) preview. Binnenkort volgen de reviews, maar voor nu alvast een overzichtje van al dat moois.

Collistar Sequin effect nail lacquer & top coat L-R Coriandoli turchesi 645 , coriandoli Rosa 643 , Coriandoli Rossi 644 & coriandoli Blu 646
Om maar te beginnen met de nagellak, Collistar heeft het fijne assortiment met nagellakjes in handzaam 6ml formaat uitgebreid met maar liefst 12 lakken in 3 verschillende finishes. Er zijn 4 glitterlakken, 4 metallics en 4 lakken met strass effect. 

Collistar Smalto Gioiello effetto strass L-R Pink strass, black strass, lime strass & copper strass 
Ze zijn echt ontzettend mooi en mijn favorieten zijn de limegroene strass, de smaragdgroene metallic en de zeegroene en babyrose glitterlak. Swatches coming soon! 

Collistar Smalto gloss effetto metallico L-R Petrolio Metallico 650, Blu Metallico 649, Lilla Metallico 647 & Indaco Metallico 648
Na de succesvolle Twist lipgloss en oogschaduw kan je je gezicht nu verder inkleuren met de toffe XL Twist producten. Er zijn vier tinten blush en twee highlighters.


Ik heb een zwak voor highlighters dus zodra ik ze uit de verpakking haalde moest ik ze ook meteen proberen. De highlighters zijn afzonderlijk al mooi maar je kan ze ook prima mengen ( met elkaar of geef je blush iets meer glans, alles kan alles mag, make-up met een Collistar Twist, I love it!).


Om je handtas en toilettas deze zomer toch een beetje te ontzien zijn er ook überschattige mini twist producten, een Twist XS lipgloss en eyeshadow in miniformaat. De gloss is er in 4 tinten (goud, koraal, kersenrood en felroze) en de eyeshadow is er in platinumzilver en mooi warm roségoud.


Deze prachtige items zijn verkrijgbaar bij je Collistar verkooppunt, volg Collistar ook zeker op Facebook want er zijn regelmatig leuke items te winnen en je bent helemaal up to date van alle leuke lanceringen. Volledige reviews volgen snel maar ik kon niet wachten om je alvast al het moois te laten zien, welke items zou je het eerst willen zien?


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)