donderdag 26 juni 2014

Australian gold suncare

Australian gold suncare
Niets lekkerder dan luieren in het zonnetje, maar helaas weten we dat teveel zon de huid flink kan beschadigen en in het ergste geval kan leiden tot huidkanker. Door te smeren met een beschermend product en tijdens de heetste uren uit de zon blijven kan je al veel schade voorkomen. De producten van Australian Gold zijn vanaf nu bij bijna alle Etos filialen verkrijgbaar. Liefhebbers van de zonnebank zijn waarschijnlijk al bekend met dit merk, Australian gold werd bekend als tanning product voor onder de zonnebank.


Australian Gold producten bevatten UVA en UVB bescherming en zijn transpiratie en waterproof. Aloë Vera, groene-thee, tea tree olie, vitamine E en allantoïne verzorgen de huid en de producten zijn 100% vrij van parabenen. De Australian Gold SPF Spray gels zijn speciaal ontwikkeld voor in de buitenzon. De speciale formule zorgt voor bescherming en een snellere bruining, je hoeft dus minder lang in de zon voor een bruin kleurtje. De spray gel is verkrijgbaar in factor 6,10,15 en 30. Ook heb je de keuze uit spray gel mét of zonder bronzers. De bronzers zijn extra bruiningsstimulerende werkstoffen, deze caramel bronzers zorgen voor een intensieve bruining. Door de spray breng je het product makkelijk aan over het hele lichaam.  

De spray gel clear is wit van kleur en de spray gel met bronzers heeft een nudekleurig tintje. Als ik ze na het aanbrengen op de huid vergelijk zie ik geen verschil, wel hebben ze allebei een lekkere luchtige textuur.


De Soothing Aloë After sun gel is een verkoelende en kalmerende gel die een hoog gehalte Aloë Vera bevat. Aloë Vera staat bekend om de intensieve herstellende eigenschappen. Een rode verbrande huid kalmeert direct na het aanbrengen van deze gel (al is voorkomen natuurlijk beter dan genezen!). Als je de gel in de koelkast bewaart is het verkoelende effect nog groter. Direct na het aanbrengen voel je het verkoelende effect van deze after sun gel. De frisse gel trekt snel in de huid.

Om je bruine kleurtje langer te behouden is de Moisture lock tan extender een geschikte keuze, deze verzorgende en hydraterende after sun bevat vitamine E, aloë vera, olijfolie en tea tree olie. De huid wordt gekalmeerd, gehydrateerd en gevoed na een dag zon en voelt veerkrachtig en voelt lekker soepel aan. De lotion smeert ontzettend lekker uit en verkoelt ook onmiddelijk, ik vind deze stiekem frisser aanvoelen dan de aloë gel maar misschien ben ik bevooroordeeld omdat deze zo lekker uitsmeert.

Op alle punten scoort deze lijn bij mij echt hoge punten maar er is één ding wat mij persoonlijk een beetje tegenstaat en dat is de geur. Deze wordt omschreven als tropisch maar mij doet het denken aan bubblegum. Wel is dit een fijne geur als je van een zoete geur houdt maar absoluut niet van kokos.

Alle Australian Gold producten kosten €14,95 voor 237ml verpakkingen en zijn verkrijgbaar bij bijna alle filialen van Etos. 



1 opmerking:

  1. Looks like a great line of products! I've used a similar after sun aloe lotion before. But I might have to try this one out soon. Thanks for sharing :)

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)