dinsdag 15 april 2014

Shiseido Zen Sun Eau de Toilette fraîche edition 2014

Shiseido Zen Sun Eau de Toilette fraîche edition 2014
Een kleurenspel van licht en schaduw dansend over exotische bloemen in de middagzon, dat was het uitgangspunt voor de gekleurde facetten van de flacon van deze nieuwe versie van Zen Sun. De geur is minstens even vrolijk en opwekkend als de flacon.


Waterig fris met een fruitige toets, zo zou ik Zen Sun omschrijven. Zen Sun is een luchtige compositie van amber, bergamot, mango, kersenbloesem en exotische bloemen. Vooral de mango en bergamot zijn het eerst waarneembaar wat zorgt voor een frisse en verkwikkende eerste indruk. Vooral de zoetzurige mango blijft lekker aanwezig terwijl de geur na een tijdje iets warmer en bloemiger wordt. 


De royale 100ml flacon is groot genoeg voor een lange hete zomer, kom maar op met dat zonnetje want deze geur kan je probleemloos in de zon dragen. 


De Limited edition Zen Sun 2013 was frisser dan deze variant door de grapefruit, maar wel stralen beide geuren een onmiskenbaar relaxed zomergevoel uit. Deze zomer is Zen Sun iets bloemiger en warmer maar nog een perfecte geur voor warme zomerdagen. Zen Sun is verkrijgbaar bij de parfumerie en bij Shiseido schoonheidsinstituten. 


1 opmerking:

  1. I love the packaging of it. I'm really curious to see how it smells :) Thanks for sharing this review!

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)