maandag 14 april 2014

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster 
Selftanners schrikken mij toch altijd een klein beetje af, ik vrees altijd een peentjesbruin velletje dat onnatuurlijk en té oranje oogt. Nu was de Clarins eau lactée tot nu toe de enige selftanner waar ik mijn gezicht aan toevertrouwde, nu is er een nieuw innovatief product waarmee je zelf het resultaat kan bepalen.

Meng in de palm van je hand je gebruikelijke verzorging met 2 à 3 druppels van het addition concentré éclat en verdeel dit over je gezicht. Ik gebruikte 5 druppels met een royale hoeveelheid dagverzorging want ik neem mijn hals ook altijd even mee.


Het effect is heel erg natuurlijk en door het product enkele dagen achter elkaar te gebruiken bouw je de gewenste tint op. Het schattige kleine flesje bevat 15ml concentraat waarmee je dus je bruine kleurtje op maat kan creëeren. Ik wil altijd alles weten dus heb het concentraat ook puur op de huid aangebracht (slechts één druppel) en in zijn pure vorm levert dat een vrij donkere tint op die pas na een week of 2 volledig vervaagd is. Dit direct op de huid aanbrengen wordt overigens afgeraden in de bijsluiter, maar ik wou het toch weten. Zorg er dus zeker voor dat je het product goed mengt voor een egaal en subtiel resultaat. Speel een beetje met de dosering om zo je perfecte tintje te creëeren.


Ik vind het een heel erg fijn product omdat je het product in combinatie met je gebruikelijke verzorging mag gebruiken.Op de eerste dag meng je 3 druppels met je dagverzorging voor een mooi subtiel tintje en herhaal dit de volgende dag (indien nodig uiteraard)  met 3 druppels voor een diepere kleur of met 2 druppels om de tint te onderhouden. Daarna gebruik je de druppels concentraat wanneer het nodig is, bijvoorbeeld om de dag. Voor ik het vergeet, het blijft een zelfbruiner dus na gebruik goed je handen wassen om te voorkomen dat je er vlekkerige handen aan overhoud. Clarins is verkrijgbaar bij de parfumerie en Clarins schoonheidssalons. De adviesverkoopprijs van de 15ml addition concentré eclat is €26.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)