zaterdag 12 april 2014

My current obsessions...

My current obsessions...
Het werd wel weer eens tijd voor een overzichtje van mijn huidige favoriete producten. Van de vele beautyproducten die er maandelijks uitgebreid worden getest zijn er toch altijd wel een paar die net iets bijzonders hebben of die buitengewoon fijn in gebruik zijn. Dat dit nogal een uiteenlopend lijstje wordt zal straks blijken maar al deze producten hebben één overeenkomt, ze zijn momenteel mijn lievelingetjes.

Voor het gemak heb ik links toegevoegd bij de items die ik al uitgebreid heb gereviewd zodat je het complete artikel kan lezen als je doorklikt. De producten waar nog geen linkje bij staat komen binnenkort online. Stay tuned!


Te beginnen bij de haarverzorging en doucheplezier. Lekker fris wakker worden gaat perfect met de Cédrat douchegel van Roger & Gallet. Het frisse citrusaroma verkwikt en maakt mij enorm vrolijk. Deze douchegel is ook fijn na het sporten en de citrusgeur is zowel voor de dames als heren in het huishouden fijn in gebruik (het valt mij mee dat deze tube nog niet in de sporttas van mijn husband is verdwenen).

De Biosilk Hydrating therapy shampoo is echt een ware topper, deze shampoo wast perfect schoon (en groot pluspunt, deze shampoo bevat geen sulfaten) en mijn haar heeft niet eens een conditioner nodig. Na het gebruik van deze shampoo kan ik mijn haar probleemloos doorkammen.

De Biolage Sunsorials after sun repair spray ruikt naar rijpe perzik en deze luchtige fluide is verzorgend en toch heel licht van textuur. Zowel qua geur als resultaat op mijn haar doet het product mij een beetje aan mijn all time favorite Potion no9 van Sebastian denken alleen dan in een iets luchtigere textuur. Perfect als je haar behoefte heeft aan een lichte verzorging na een dagje in de zon al ben ik daarin wel flexibel, dit product doet het nu al heel erg goed dus ik ga deze het hele jaar door gebruiken.

Op sommige dagen heeft mijn haar nergens zin in, om dan toch wat textuur in de chaos aan te brengen is de Wild Stylers Depolish een ideaal product. Ik verdeel deze stylingcrème over mijn handpalmen, warm het even op en knijp het dan in mijn haar voor een nonchalante, ietwat rommelige look. Deze crème is ook perfect om een net iets té stijfjes geföhnde coupe te voorzien van een vleugje rockchick terwijl het toch ook chic blijft.  


Zelfs tandenpoetsen doe ik het liefst nog met de old-school tandenborstel maar de Babor sonic cleansing brush heeft mij wel volledig overtuigd van de voordelen van electronisch reinigen. Na het reinigen met deze brush in combinatie met de Babor Hyl-öl en phytoactive base is mijn huid rozig fris en zachter dan zacht. Wauw!

Scrubben vond ik altijd een beetje gedoe maar ik denk dat dat komt omdat ik de ultieme scrub nog niet had gevonden. De geur, de textuur, de korrel, alles klopt aan deze fijne scrub van Perris Swiss Laboratory. 

Schrik voor een oempa-loempa tintje na het gebruiken van een zelfbruiner? Met deze Addition concentré éclat van Clarins bepaal je zelf de intensiteit van je kleurtje. Ik ben fan!


Ik ben een gigantische snoeper en theeleut, de laatste tijd zijn de bijzondere theecreaties van Café Couture favoriet en dan met name het tropische Palmtree cocodise dat een exotische blend is van groene thee, kaneel, kokos, amandelen, en zwarte peper maar toch een hele subtiele frisse smaak heeft.

Met pasen in aantocht zie ik mijn taille weer verdwijnen, paaseitjes zijn een lekkernij waar ik echt geen nee tegen kan zeggen. De chique paaseitjes van Neuhaus vallen altijd enorm goed in de smaak, vooral de pure met bosaardbei en de melk met gianduja en feuilletine zijn goddelijk!

Onlangs kwam ik in de supermarkt een heel schattig setje van mini Monin siropen tegen, ik drink graag een glas bubbels maar heb liever niet een te droge cava of champagne. Een scheutje Monin siroop naar smaak toevoegen aan je bubbels en problem solved. De siropen zijn ook zeer geschikt om lekkere cocktails mee te maken. Cheers!


Hoewel ik eigenlijk geen fan ben van foundation maar het langzamerhand wel een noodzakelijk kwaad is geworden valt deze UV protective liquid foundation van ShiSeido toch goed in de smaak. De textuur is luchtig maar enorm dekkend en de SPF 30 is ideaal om je huid te beschermen tijdens een middag op een zonnig terrasje. 

De Collistar Twist Ultra Shiny gloss is de perfecte mix van lipstick, gloss en lipbalm. Deze gloss voelt soepel en comfortabel als een lipbalm, heeft de pigmentatie van een lipstick en de glans van een gloss. Kleur 209 Portofino is een peachy koraaltint die direct een frisse uitstraling aan je gezicht geeft. 

Ik had nooit verwacht dat dit palette een favoriet zou worden want roze oogschaduw schrok mij altijd een beetje af, het resultaat was echter zo mooi dat ik nu regelmatig naar dit mooie YSL Flower Crush palette grijp. 


Hoewel ik een bizar grote collectie aan geuren bezit (op mijn 18e had ik al over de 100 flessen parfum staan, deze obsessie voor lekkere parfums is nooit verdwenen, er zijn ook geen praatgroepjes voor toch?) zijn er altijd geuren die ik vaker draag dan de anderen, ik maak zelden een fles op maar deze komen hiervoor zeker in aanmerking.

Pomellato Nudo Blue is subtiel poederig, geraffineerd en enorm vrouwelijk.  

Roberto Cavalli Exotica is zoet en fruitig maar dan met de typische Cavalli sexyness als verleidelijke touch.

L'Occitane Néroli Orchidee is een wandeling door een lentetuin die vol bloesem staat in een flesje, amazing hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen. Deze geur is zo zalig dat ik eigenlijk geen woorden voor heb. De zachte compositie van Néroli en Orchidee is onschuldig en verleidelijk tegelijk. 

Een delicate mix van jasmijn en citrus is Pacifica California Star Jasmine in handig meeneemblikje. Ik heb altijd wel een pacifica solid perfume op zak want deze geuren zijn heerlijk om jezelf tussendoor even mee op te frissen.  


De Enjoy gold armband uit de Cruise collectie (combinatie platina en marineblauw) was al een regelrechte hit, ik kreeg continu complimentjes op die armband en toen ik dezelfde armband in frisse zomerkleurtjes spotte was ik direct verkocht. Deze Îe aux panthères armbandjes in de kleuren koraalrood en het frisblauwe lagune zijn verkrijgbaar bij Lonchamp boutiques maar ze zijn ook te bestellen via de Longchamp webshop die zowel in Nederland als België levert. Als je er gaat kijken check dan ook even de waanzinnige Pliage toilettasjes in snoepkleurtjes, ik heb zowel de azuurblauwe als roze en lagune op de verlanglijst staan en het erge is.... Ik heb er al vier....Serieus verslavingsgevaar dus. 


Donkere herfst en wintertinte kan ik echt wel waarderen maar qua nagellak gaat er toch niets boven zachte pasteltinten voor handen en voeten. De kleurtjes die ik momenteel vaak draag zijn OPI You're such a Budapest, Lippmann Blue Orchid en Kure Bazaar Kerria. 

OPI Glitter Off is een ideaal product als je graag voor een avond stappen of een feestelijk weekend glitters wil dragen maar geen zin hebt in het minutenlang afweken van de lak met remover. Je brengt gewoon een laagje Glitter of base coat aan, laat het goed drogen (zeker 5 minuten) en dan breng je twee laagjes glitterlak aan. Als je de glitters beu bent verwijder je de lak door deze zachtjes van de nagel af te trekken met basecoat en al. Ik gebruik een beetje nagelriemolie (dan zijn de nagelriemen ook meteen weer blij, lang leve het multitasken) en dan maak ik zachtjes het randje lak langs de nagelriem los waarna ik vervolgens in één beweging de lak in zijn geheel van de nagel af kan halen. Dat alles zonder de nagel te beschadigen, super toch? 


Soms gaat er niets boven een beetje rust om je heen maar vaak speelt die behoefte op als er sprake is van allesbehalve rust in huis. De comfortabele én stylish Sennheiser momentum on ear headphones zijn de investering meer dan waard. Het geluid is onbeschrijfelijk helder en omgevingsgeluiden zijn niet tot nauwelijks waarneembaar. Zo kan je in een volle woonkamer toch een oase van rust en een moment voor jezelf creëeren. Dat deze hoofdtelefoon ook nog eens een plaatje is om te zien levert Sennheiser extra bonuspunten op. Eén groot nadeel, ik moet hem verstoppen want mijn husband pikt ze graag in....

Nu ben ik wel erg nieuwsgierig, zitten hier toevallig ook jouw favorieten tussen of heb jij momenteel een andere grote beautyliefde? Laat het mij zeker weten, wellicht is jouw ontdekking ook iets voor mij.

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)