maandag 7 april 2014

Disney Frozen DVD & Blu- Ray release

Disney Frozen 
Ik had zelf al een paar voorstukjes gezien en toch was Frozen een heel ander soort film dan ik in de eerste istantie had verwacht. Frozen is de tweede Disney film die is gebaseerd op een sprookje van de Deense schrijver Hans Christian Andersen (De Kleine Zeemeermin was de eerste). 

Frozen gaat over twee prinsesjes, Elsa is de oudste en bezit magische krachten. Zij kan dingen in ijs veranderen. Haar kleine speelse zusje Anna haalt haar dan ook keer op keer over om met haar te spelen tot het een keer misgaat. Anna is niet langer trots op haar gave maar is bang voor wat zij ermee aan kan richten en trekt zich steeds meer terug. De zusjes groeien langzamerhand uit elkaar en de vraag is of dit ooit nog goed kan komen. 

Frozen is niet het typische romantische verhaal maar draait eigenlijk om meerdere hoofdpersonen wat de film inhoudelijk weer net even een ander tintje geeft dan de traditionele Disney classic. Uiteraard zijn er wel weer de komische sidekicks aanwezig, ditmaal in de vorm van Sven het rendier en Olaf de sneeuwpop. Frozen is een film vol muziek waarvan vooral de Oscarwinnende track "Let it go" zorgt voor een kippenvelmomentje net als het duet van de zusjes Elsa en Anna. Frozen is een betoverende film en is een ware Disney classic, ik heb genoten van begin tot einde. 
~De winactie is inmiddels gesloten en de winnaar heeft per e-mail bericht ontvangen~

De film Frozen is vanaf 9 april op DVD, Blu-Ray en Blu-Ray 3D verkrijgbaar en ik mag van Disney een Frozen DVD en unieke keychain weggeven. Wat moet je hiervoor doen?

Vul het winformulier in of laat een reactie achter waarin je vermeld wat jouw favoriete sprookje is.

Als je een reactie achterlaat moet je wel eventjes de actie in de gaten houden want ik heb dan geen e-mailadres om concact met je op te nemen (vind het niet handig om je je mailadres in een openbare reactie te laten vermelden). Ik gebruik je gegevens enkel voor deze winactie en wis ze na de actie, ik respecteer je digitale privacy. Deelname is enkel mogelijk voor lezers met een Nederlands verzendadres.
4 opmerkingen:

 1. Ik heb inderdaad nog veel op videoband, maar helaas sinds vorig jaar geen video meer....De Ice Age films vond ik geweldig. Als sprookje was ik vroeger dol op Sneeuwwitje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt heeeeel erg leuk! heb het formulier ingevuld maar wilde ook vertellen wat me favoriete sprookje is haha en dat is denk ik toch wel Assepoester, ik vind die zo leuk en hem de film echt serieus kapot gespeeld. Ik vind het deuntje *assepoesie assepoesie* ook erg leuk in de film! Frozen heb ik nog (helaas) niet gezien wegens tijdgebrek lijkt me ontzettend gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke winactie heb je weer!
  Leuk weetje ook dat dit de tweede Hans Christian Andersen-Disney classic is, dat wist ik niet.
  Deze film heb ik helaas gemist in de bios.. Wilde er heel graag heen, maar had niemand die met me mee kon/wilde dit keer en dus werden het andere films die ik in die periode bezocht.
  Maar,.... ik ga voor de Blue Ray 3D versie en wacht nog heeeeeeel eventjes tot deze wat goedkoper is. :-)
  Wens iedereen die meedoet aan deze leuke winactie heel veel geluk, want de film lijkt me helemaal leuk.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk...hij lijkt me zo leuk....ik heb het formulier ingevuld en doe dus graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)