woensdag 16 april 2014

Babor Sonic cleansing brush

Babor Sonic cleansing brush 
Ik ben altijd een beetje wantrouwig naar elektronische beautygadgets toe, want wat is er mis met good-old handwerk? Maar tijdens het kokkerellen besteed ik ook wel eens iets uit aan mijn elektronische keukenbrigade. Hoewel ik vind dat er niets boven het handmatig opkloppen van een mooi beslag gaat is de kitchenaid toch wel briljant als je bijvoorbeeld eiwitten stijf moet kloppen. Zelf lukt het ook wel maar na een tijdje heb je gegarandeerd een lamme pols en met de machine krijg je snel en moeiteloos glanzend en piekend schuim.

Zo is er niets mis met reinigen met de hand maar ik heb nu toch iets ontdekt waar ik helemaal van onder de indruk ben. Ik had de Clarisonic cleansing brushes als eens in mijn handen gehad maar vond ze wel erg prijzig. Onlangs was ik op de website van Babor aan het neuzen voor een nieuwe set reiniging (ik ben trouwe fan van de Hyl-Öl) toen ik een heuse Babor sonic cleansing brush tegenkwam.

Ik kon bijna niet wachten om de brush te proberen, ik bracht zoals gewoonlijk eerst de Hyl-öl en phytoactive base aan, hield de brush onder de kraan en liet de brush al het zware werk doen. Met zachte ronddraaiende bewegingen laat je de brush al het vuil van je huid verwijderen en dit proces duurt slechts 1 à 2 minuutjes.


De brush zag echt vuil na het reinigen maar dat spoel je zo af onder de kraan (eventueel met een beetje zeep). Nadat ik mijn gezicht zachtjes had drooggedept kon ik bijna niet van mijn gezicht afblijven, rozig fris en zacht, zo enorm zacht! Reinigen met de borstel is even wennen maar het voelt heel erg prettig aan.

Ik had eerst een beetje mijn twijfels over het reinigen met een elektronische borstel maar eerlijk is eerlijk, je krijgt er een fris en streelzacht huidje van. Ik doe nu ook regelmatig mijn hals en décolleté met de brush die ook nog eens heel erg fijn in de hand ligt door de speciale vormgeving.

De Babor Sonic cleansing brush is bij je Babor schoonheidssalon of in de online Babor shop verkrijgbaar. Deze relatief betaalbare cleansing brush kost €39,50 (batterij included) en nieuwe losse opzetborstels kosten €7,50 per stuk. De vervangbare opzetborstel gaat bij dagelijks gebruik ongeveer 3 maanden mee.

Ik had die dag niet eens make-up op....
Even afspoelen en de borstel is klaar voor de volgende ronde 

12 opmerkingen:

  1. Ik ben toch ook wel heel benieuwd naar de Clarisonic brush, ik heb nog nooit ge ruik gemaakt van elektronische gezichtsreiniging, maar het lijkt me wel goed.

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zat nog met Clarisonic in m'n hoofd, Babor Sonic dus ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk aparaat!
    Het klinkt heel erg fijn.
    Bedankt voor de review.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit leek me op de een of andere manier vrij naar om aan te voelen op je huid, maar als ik jou zo hoor is het dus heerlijk!
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het heeft iets ontspannends en geeft een heel er schoon gevoel, ik ben er helemaal weg van en dat had ik nooit verwacht :)

      Verwijderen
  5. Deze staat hier ook te blinken, nu moet ik'm toch maar gaan testen!

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik weet nog wel, jaren geleden, dat mijn moeder voor haar opleiding als schoonheidsspecialiste ook een elektronische borstel in haar pakket had. Alles komt toch weer een keer terug zie ik vaak. Ik zie ze al een tijdje voorbij komen en helaas nog net 1 aangeschaft maar het lijkt me toch wel weer fijn zo'n apparaat te gebruiken! Deze lijkt me erg fijn!

    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze al gebruikt i.c.m. de Babor Cleansing Hyl-öl & Phytoactive Base die je eerder al besproken hebt? :) Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Overbodige vraag blijkbaar ;) (beter lezen Tineke). Heb me net ook de set reiniging en de brush besteld :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha dat zou mij ook overkomen hoor ben precies zo ;) maar ik vind de brush het fijnst met deze combi, met foam cleansers van andere merken voelt mijn huid wel heel schoon maar het gekke is dat ik met de hyl öl reiniging gewoon een aanzienlijk minder trekkerig velletje heb. Dus blijft het toch wel mijn favorietje, echt dé ontdekking van 2013 en wellicht wordt de brush dé ontdekking van 2014 :) Laat zeker weten hoe de brush bevalt!

      Verwijderen
    2. Sure will do, waarschijnlijk dinsdag in mijn bezit, kan ik het dus meteen juist proberen mét de productjes :)

      Verwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)