woensdag 12 maart 2014

Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire

Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire eau de toilette
Een moderne zonnegodin die is ontstaan uit de fantasiewereld van Thierry Mugler, een godin die licht en energie geeft, haar naam is Alien.

Alien Eau Extraordinaire is de jongste creatie van parfums Thierry Mugler, deze geur brengt een positieve optimistische boodschap aan haar draagsters. De zonnegodin straalt sereniteit uit, Eau Extraordinaire laat de pure frisheid zien die in haar sensualiteit schuilt. Klinkt veelbelovend, maar hoe ruikt dat?


De signature geurnoten van Alien (witte amber en kasjmierhout) hebben in deze geur gezelschap gekregen van een aantal bijzondere geurnoten. Tunesische neroli, de pure essence van oranjebloesem, straalt zowel puurheid als sensualiteit uit. Italiaanse thee met bergamot als geurakkoord heeft iets geruststellends en verkwikkends tegelijk.

De exotische tiar├ębloem heeft een honingachtig en exotisch aroma dat heel mooi samengaat met de licht Oosterse toetsen van het kasjmierhout. Witte amber en heliotroop vormen de basis van de geur.

Alien Eau Extraordinaire is een mooie aanvulling op de bestaande Alien geuren, de oranjebloesem geeft de geur iets verfrissends en iets heel puurs. Ik vergelijk het maar met de puurheid van frisgewassen beddengoed, zuiver en heel comfortabel. (Ik ben gek op parfums maar er gaat niets boven de geur van vers gewassen beddengoed, dus alles wat daar een beetje bij in de buurt komt qua geur omarm ik met beide armen). Hoe zacht deze Alien geur ook is in vergelijking tot haar voorgangers, ze blijft toch duidelijk de herkenbare signatuur van Alien uitstralen en blijft heel lang aanwezig op mijn huid.


De vorm van de flacon is geïnspireerd op een kostbare, in maskiesvorm geslepen edelsteen. De flacon doet denken aan helder kristal, een edelsteen die een bron is van licht, energie en mystieke krachten.

Alien Eau Extraordinaire is verkrijgbaar in een refillable eau de toilette spray 60 en 90 ml en in een eco-refill bottle 90ml.


1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)