zondag 30 maart 2014

The Body Shop Vanilla & Rose Lip gloss & Shimmer cubes

The Body Shop Shimmer cubes 26 Hot Pink
Er zijn voor deze lente enorm veel producten aan het assortiment van The Body shop toegevoegd, nieuwe bodyproducten, een serum voor het gezicht, hairchalk én nieuwe make-upjes. Ik begin deze reeks artikelen over The Body Shop lanceringen met de make-upjes. 

The Body shop heeft onlangs twee nieuwe varianten lipgloss aan het toch al lekker uitgebreide assortiment lipglossjes toegevoegd. Naast geuren als Mint, Grapefruit, Mango, Lychee, Coconut en Peach is er nu ook lipgloss met de geur Rose of Vanilla verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook twee bijpassende shimmer cubes oogschaduwpalettes verkrijgbaar. Shimmer palette 26 bestaat uit romantische roze tinten en palette 30 bestaat uit warme en koele bruintinten met een mooie gouden tint als highlighter. 


Shimmer cube palette 30 bestaat uit 01 Rich Espresso, 02 Burnished gold, 03 Dusty fawn en 04 Warm Copper, een mooi palette dat bestaat uit vrij neutrale tinten die heel erg geschikt zijn voor diverse looks. De pigmentatie van deze eyeshadows is heel erg goed en de shimmer is bijzonder mooi.


Palette 26 bestaat uit 01 Garden rose, 02 Deep fuchsia, 03 light coral en 04 champagne pink. Vooral de warme roze tinten vind ik waanzinnig mooi. Als je hier vaker langskomt heb je misschien mijn experiment met het YSL Flower Crush palette gezien, ik had altijd een beetje schrik van roze oogschaduw maar als je er gedoseerd mee werkt kan het echt heel erg mooi uitpakken. Ik ga ook nog eens met deze tinten spelen om te zien hoe een volledig roze ooglook mij staat. Ook de eyeshadows van dit palette zijn van een hele fijne kwaliteit. De shimmer cubes palettes kosten €22. 


Door naar de lipgloss. Deze glossjes bevatten heel veel glinsterende shimmertjes die het licht mooi weerkaatsen en de lippen op een mooie subtiele wijze accentueren. Deze glossjes zijn solo al heel mooi maar als je voorzichtig een kleine hoeveelheid over je favo lipstick dept met je vinger creëer je extra glans en dimensie. De glossjes hebben een subtiel tintje maar op de lippen zelf zie je dat niet echt meer terug. Ze zijn heel transparant maar de shimmers zorgen vol het mooie effect.


Rose heeft een poederachtige romantische rozengeur en Vanilla is zoet, heel erg zoet. Wel ideaal als je aan het lijnen bent en trek hebt in zoet....ik denk dat de zoete geur van deze gloss je zoete trek best kan stillen. De Rose is absoluut mijn favoriet, ik vind de vanille net ietsje te overheersend zoet.

The Body Shop Vanilla & Rose Lip gloss swatches

Beide glossjes voelen niet plakkerig aan op de lippen en blijven verrassend goed zitten, na ruim 2,5 uur (ik was alweer vergeten dat ik lipgloss aan het testen was) voelde ik tijdens de boswandeling met de teckels ineens dat er nog gloss op mijn lippen zat. Als de gloss helemaal verdwenen is voelen de lippen nog soepel aan door verzorgende bestanddelen als Community fair trade kokosolie en maroela olie. Op mijn verlanglijstje staan nog de coconut, mint en pink grapefruit lip gloss. En de geur van de Rose lipgloss smaakt naar meer, een lekkere romige bodyscrub in die geur lijkt mij ook heeeeerlijk (hint hint). Deze leuke glossjes zijn voor €7 verkrijgbaar bij The Body shop.

Binnenkort dus meer over de nieuwe body butter, serum en hairchalk, waar ben jij het meest nieuwsgierig naar?

1 opmerking:

  1. Ik ben echt enthousiast over álle producten! Vooral de 30 Shimmer Bricks, die gaan op de wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)