maandag 24 maart 2014

Jil Sander Evergreen

Jil Sander Evergreen
Eve is de essentie van de vrouw, Everose de essentie van romantiek en Jil Sander Evergreen is een nieuwe visie op vrouwelijkheid. Evergreen is gebaseerd op de ontluikende sensualiteit van de vrouw, puur en natuurlijk. Manlief vind mij altijd het mooist als ik s'morgens net wakker ben. Haar in de war, nog een beetje dromerig en nog helemaal naturel. Dat is wat deze geur uitstraalt.


Een tuin op de eerste mooie lentedag vormde de inspiratiebron voor deze geur. Evergreen verwelkomt je met geurnoten van sappige peren, grapefruitbloesem en een snufje witte peper. Een wandeling door een met dauw bedekte tuin vol rozen, jasmijn en lelietjes van Dalen. Als de dag begint openen ze hun knopjes om volop van het stralende zonnetje te kunnen genieten. Patchouli, vanille en sandelhout vormen de bloemige lichtzoete basis.


Evergreen is een frisse 'groene' geur. Dit is het type geur dat mij doet denken aan blootvoets door een grasveld wandelen. Het frisse gras kriebelt een beetje maar geeft een gevoel van vrijheid en de belofte van een mooie lente en warme zomer. Evergreen is een mooie subtiele geur, lichtzoet, bloemig en toegankelijk, niet te ingewikkeld, what you smell is what you get en dat kan soms heel erg prettig zijn.


De flacon is sophisticated en basic, helemaal in de sobere maar classy stijl van Jil Sander. De flacon heeft een frisse zachtgroene kleur die perfect weergeeft hoe fris en lief de inhoud is. Evergreen is verkrijgbaar in een 30, 50 en 75 ml eau de toilette.

2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)