maandag 10 maart 2014

Benefit Hydra Smooth lip colour in Dare me

Benefit Hydra Smooth lip colour 


De Benefit Hydra Smooth lip colour lipstick is een romig zachte lipstick in een enorm schattige verpakking die is geïnspireerd op de Golden Gate bridge. Ik heb een beetje een dubbel gevoel bij de verpakking, hoewel ik de bijzondere vormgeving enorm kan waarderen zou de plastic ogende buitenkant je misschien kunnen misleiden. Als je het merk niet kent komt het misschien een beetje kinderlijk of goedkoop over maar de producten van Benefit zijn kwalitatief enorm goed en deze lipstick is ook zeker een topproduct. 

Shea, mangoboter en vitamine E verzorgen de tere huid van de lippen en deze zien er soepel en gehydrateerd uit. De bijzondere vorm van de lipstick is speciaal ontworpen om de lipstick met precisie aan te kunnen brengen, de lippen zien er vol en verzorgd uit. 


De lipstick is verkrijgbaar in 10 kleuren, er is bewust gekozen voor een collectie van 10 universeel flatterende tinten. Je hoeft je dus niet te lang af te vragen of de kleur wel of niet staat, dat denkwerk heeft Benefit al voor je gedaan. Alles wat jij hoeft te doen is de lipstick aan te brengen en be fabulous! De Hydra smooth lipstick is verkrijgbaar in 3 verschillende finishes.

Sheer coverage
Lip service ( peachy roze)
Air Kiss (bubblegumroze)
Tutti cutie (koraal)

Medium Coverage
Nice 'n teasy (neutraal roze-rood)
Frisky business (nude met shimmer)
Juicy details (naturel roze)
Talk Flirty (orchidee roze)

Full coverage
Fling thing (bessen)
Dare me (fuchsia)
Wing woman (peachy neutral)


Ik heb de lipstick in de dekkende crèmefinish tint Dare me, een sprekende tint fuchsia. Een kleur waar ik niet snel voor te vinden ben maar toen ik de kleur dan toch maar probeerde moest ik toch concluderen dat ik de kleur echt niet vind misstaan. De lipstick voelt heel cremig aan op de lippen en blijft heel lang soepel aanvoelen. De verpakking is schattig maar ik vind de puntvorm niet heel praktisch, ik maak er nogal een rommeltje van dus ik breng de lipstick liever met een penseel aan.

Deze tint is heel dekkend en best long lasting, dus na circa anderhalf uur begint de lipstick wel wat droog aan te voelen op mijn lippen. Dit is overigens niet te zien aan mijn lippen zelf, die zijn nog volop in de fuchsia kleur gehuld en voorzien van een mooie glans. Pas na ruim 2 uur, een mok thee en twee glazen water begint de kleur op mijn lippen te vervagen, een prima resultaat dus. Ik ben ook erg benieuwd naar de sheer Tutti Cutie en dekkende tint Wing Woman.

Benefit is verkrijgbaar bij enkele Douglas filialen én in de online shop. Je online Douglas bestelling word kostenloos verzonden naar zowel Nederland als België. Oja, check ook zeker de Benefit Facebook pagina om op de hoogte te blijven van leuke Benefit acties en nieuwtjes.

4 opmerkingen:

  1. De verpakking is echt prachtig; maar ik snap de afgevlakte punt idd ook niet; lijkt me niet super handig! Ziet er verder wel erg fijn en romig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tegenwoordig ben ik helemaal van de lipsticks!
    Leuk artikel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Amai, supermooi. Deze gaat meteen op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)