woensdag 26 februari 2014

The name is Bond, James Bond

007 & 007 Quantum
Ik persoonlijk zou het geweldig vinden als Daniel Craig die legendarische woorden tegen mij zou zeggen want hij is toch wel de meest obvious sexy James (De andere heren waren toch meer Bond op een iets meer sophisticated manier naar mijn mening). Aangezien Daniel waarschijnlijk alleen James Bond speelt op het witte doek en met zijn prachtige echtgenote Rachel Weisz (actrice en een van de mooiste vrouwen uit de Bvlgari campagnes) zal ik op een andere manier aan mijn dosis 007 moeten komen.


Om mijn eigen husband toch een vleugje 007 te geven kan ik natuurlijk een Aston Martin voor hem bestellen of hem een smoking laten aanmeten maar er is een eenvoudiger methode. Zet een flesje 007 of 007 Quantum op zijn toilettafel en voilà! De meeste mannen die ik ken (op mijn mannelijke medebloggers na dan, love you guys! ;) pakken het eerste geurtje dat voor hun neus staat en sprayen dat zonder er verder heel erg bij na te denken op. Ik heb dat geluk en ben dus redelijk in charge wat zijn geurtjes betreft, manlief draagt dus vooral wat ik lekker vind en laat ik deze twee James Bond geuren nou heel erg waarderen.

Spray aan
De 007 flacon is geïnspireerd op de grille van de snelle Bond voertuigen, de flacon is tevens voorzien van een gadget die vrouwen heel veel frustratie zal schelen, er zit namelijk geen dop op maar door middel van een ingenieus draaisysteem komt de verstuiver tevoorschijn. Hij blij met zijn stoere flacon en jij blij omdat er geen dopjes rondslingeren. Alleen rondslingerende dopjes van onze spulletjes zijn toegestaan toch?

Spray uit 
007 is een moderne twist op de klassieke Fougère, de totally handsome James Bond in een smoking. 007 opent heel fris met geurnoten van appel en bergamot waarna lavendel, mos, patchouli, sandelhout en vetiver de geur een mannelijk en sophisticated tintje geven. De geur is fris maar met warme toetsen.


007 Quantum is de meer sportieve bond, denk bond in een crisp witte polo op een supersnelle speedboot tegen een ondergaande zon. Niet gek toch? De combinatie van leer, sandelhout, viooltjesblad, jeneverbessen en bergamot maken van Quantum een kruidige maar heel erg draagbare herengeur.


In Nederland is ook James Bond Ocean Royale verkrijgbaar, een frisse cocktail van onder andere zeewier, limoen, begamot, anijs, een akkoord van frisse zeelucht, ceder, iris, koffie, tonkaboon en sandelhout.

Een vleugje James Bond in huis halen is niet zo prijzig als je zou denken, de eau de toilettes zijn verkrijgbaar vanaf €20 voor een 30ml en weet je wat nog het beste van alles is? Als jouw schatzi één van deze geuren draagt ben jij een heuse Bond girl! Kijk dat is nog eens reden om naar de winkel te hollen nietwaar?

1 opmerking:

  1. 007 is echt heerlijk, heb hem mijn vriend vorig jaar cadeau gedaan.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)