donderdag 13 februari 2014

Lancôme Blush highlighter 01 Rose Ballerine

Lancôme Blush highlighter 01 Rose Ballerine 

De Blush hightlighter 01 uit de French Ballerine lentelook van Lancôme is een zachtroze blush voor onschuldig blozende wangen.

De verpakking is té schattig, het doosje krijgt een schattige touch door het roze strikje dat een verwijzing is naar het lint aan de balletschoentjes van de ballerina. Het poeder zelf is ook prachtig, ik moet mezelf altijd even moed inspreken als ik een product dat er zo mooi uitziet voor het eerst ga gebruiken wat stiekem vind ik dat altijd een beetje zonde....Gelukkig is het gebruiken de zonde meer dan waard want het effect van deze blush is heel erg subtiel en heel erg mooi.

Lancôme Blush highlighter 01 Rose Ballerine Lancôme French Ballerine spring 2014 collection 
Lancôme Blush highlighter 01 Rose Ballerine 

De textuur van de blush heeft iets crèmigs over zich terwijl het toch echt een poeder is, dit zorgt voor een satijnen finish op de huid.

De zachtroze tint is subtiel en zacht. De koelroze tint bevat wel een hele subtiele glans waardoor je wangen nog meer lijken te stralen. Gewoonlijk grijp ik altijd naar koraaltinten maar ik denk dat ik steeds meer een pink addict aan het worden ben, deze roze geeft een lekker fris accent aan het gezicht. (Wat wel nodig is want ik slaap momenteel nogal slecht, de donkere kringen zijn daar het bewijs van... het frisse roze haalt gelukkig de vermoeidheid wel een beetje weg).


Op onderstaande foto draag ik de blush pink ballerine in combinatie met een subtiele oogmake-up en een zachtroze lipstick van Lancôme, de Rouge in Love 343B.

Lancôme Blush Pink Ballerine & Rouge in love 343B

2 opmerkingen:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)