zondag 16 februari 2014

Guerlain Météorites Blossom collectie

Guerlain Spring 2014 look Météorites Blossom

Peter Pan 1953
All it takes is some faith and trust, and a little bit of Pixie dust. 

Gekleude parels met de geur va viooltjes doen de teint ontwaken en geven haar een zachte stralende gloed door op ingenieuze wijze het licht te weerkaatsen. In 1987 worden de parels in poedervorm voor het eerst gelanceerd door Guerlain en sindsdien kunnen de vrolijke verhelderende parels rekenen op trouwe fans. Elke kleur parel heeft een eigen functie en door deze kleuren samen te gebruiken hebben ze een uitzonderlijke uitwerking op de teint.

Guerlain Météorites perles Clair, Météorites brush, Météorites perles medium & doré 

De Météorites poederparels worden met de hand gemaakt en er zijn wereldwijd slechts 4 personen die deze delicate techniek beheersen. Ik zou ze dolgraag eens aan het werk willen zien...

Guerlain Météorites Bubble blush 

Naast drie tinten Météorites perles (Clair, Medium en Doré bevat deze lentecollectie ook twee nieuwe blushers in crèmevorm. De Météorites Bubble blush crème légère heeft een lichte textuur en laat een subtiele blos met satijnglans achter op de wangen. Deze limited edition blush is verkrijgbaar in 01 Pink en 02 Cherry.
Guerlain Printemps 2014 Rouge Automatique
144 Insolence & 171 Attrape Couer

De Rouge Automatique lipstick is verkrijgbaar in twee nieuwe tinten, Insolence en Attrape Couer worden door Guerlain omschreven als fuchsia en roze maar ik vermoed eerder dat het in het echt twee heldere koraaltinten (joepie!) zullen zijn.

Guerlain Gloss d'Enfer 900Star Dust & 463 La Petite Robe Noire

Guerlain Spring 2014 La Laque Couleur 862 Star Dust, 263 A La Parisienne & 463
& La Petite Robe Noire 

Voor de lippen en nagels zijn er betoverende limited editions, de Gloss d'Enfer en La Laque Couleur Star Dust lenen hun naam aan hun feëerieke uitstraling, de heldere basis bevat talloze schitterende deeltjes die het licht vanuit elke hoek weerkaatsen. Het lijkt wel sterrenstof, of zoals ik het liever noem, Elfenstof. Gloss d'Enfer 900 Star dust & La Laque couleur 862 Star Dust.

In deze lentelook zien we ook een paar van de kleuren uit het vaste assortiment, de lipgloss en nagellak La Petite Robe noir zijn de perfecte nude tinten voor een elegate finishing touch en La Laque A La Parisienne is een prachtige helderroze tint voor op de nagels.

Guerlain eye make-up Spring 2014

Last but not least de ogen, deze worden aangezet met mooie natureltinten uit het Limited edition palette Écrin 4 couleurs 503 Les Tendres met de kleur van muntlimonade als fris accent. Om de subtiliteit van deze tinten te behouden is een bruine mascara een must have dus de Cils d'Enfer in 03 Moka is de perfecte mascara om je wimpers op een luchtige wijze te accentueren. (Ik gebruik eigenlijk altijd bruin dus deze staat zeker op mijn verlanglijstje).


Zin in wat meer kleur? Het Écrin 2 Couleurs in 09 VIP bevat een matte taupekleur en een glinsterend paars. Een nieuw product is het Écrin Sourcils 00 universel, 4 tinten langhoudend poeder voor een perfect aangezette wenkbrauw. Voor mij zijn wenkbrauwen echt wel een belangrijk onderdeel van mijn maquillage routine. Ik ga gerust zonder mascara de deur uit maar zorg altijd dat mijn wenkbrauwen perfect in vorm zijn. De Écrin Sourcils bevat een highlighter en 3 combineerbare tinten waarmee je je wenkbrauwen perfect kan accentueren.

Favorites 

De producten waar ik het meest nieuwsgierig naar ben zijn de Gloss d'Enfer in La Petite Robe Noire, de Cils D'Enfer mascara in Moka, het palette voor de wenkbrauwen, het Météorites poeder in medium en de beide lipsticks. Ook lijkt de nagellak in Star Dust mij bijzonder mooi, ik ben benieuwd hoe dekkend deze op de nagels is.

2 opmerkingen:

  1. Het is echt een prachtige collectie.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie die bubble blushes overal passeren en ik word echt met de seconde verliefder. Mine?!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)