zaterdag 15 februari 2014

Diesel Fuel for life Spirit

Diesel Fuel for life Spirit
Diesel Fuel for life Spirit, use with extreme caution. Dat moge duidelijk zijn, Fuel for life Spirit is een geur die staat voor genieten van elke dag en vooral voor plezier maken.

Mannen van nu staan voor een nieuwe vorm van mannelijkheid, Fuel for life Spririt is gecreƫerd met deze veelzijdige persoonlijkheid als uitganspunt. De man van nu is geraffineerd maar toch ruw, teder maar ook hartstochtelijk, sensueel en toch krachtig.


Fuel for life Spirit is meer dan een parfum, het is een expressieve geur die de drager aanmoedigd het beste uit elke dag te halen.

Fuel for Life Spirit is een mooie geur vol contrasten, de geur opent met een verwarrende mix van kaneel, bergamot en grapefruit. Daarna volgt een bloemig boeket van geranium, iris en oranjebloesem waarna mirre, labdanum, wierook en amber de warme basis leggen.


Diesel omschrijft de geur als intens mannelijk en razend sexy. Wat mij vooral opvalt aan de geur is hoe de geurnoten samen een geheel vormen dat toch heel veelzijdig is. Deze geur is zowel geschikt voor een dag op kantoor als een avond uitgaan. Dit is een van mijn favoriete herengeuren al moet ik wel toegeven dat ik even aan moest wennen. De basis bestaat best uit zware elementen (mirre, wierook en amber zijn geen easy breezy geurnoten) maar de geur is niet overheersend of overdreven bedwelmend, de bloemen en citrusvruchten uit het hart en de top houden de geur prima overeind. 

Nu ik er zo over nadenk moet ik Diesel gelijk geven, de geur is razend sexy...misschien moet ik schatzi maar verbieden om deze geur naar het werk te dragen...het zou zijn vrouwelijke collega's wel eens enorm kunnen afleiden...

De flacon is basic en heeft de vorm van een wulpse veldfles, een praktische zakflacon waardoor je je favoriete drank altijd bij de hand hebt. De kleur van de eau de toilette is diep en warm en doet mij denken aan de whisky's die mijn husband drinkt. Vol karakter, soms heel verschillend van aard maar altijd bedoeld om met volle teugen van te genieten en to use with caution, net als Diesel fuel for life spirit. 


1 opmerking:

  1. The bottle looks really nice! At first, though, I thought it's a bottle of an alcoholic drink.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)