donderdag 6 februari 2014

Escada Born in Paradise

Escada Born in Paradise 

Born in Paradise is a ticket to the tropics in een flesje. Dit parfum neemt je mee naar een tropische haven van Frans Polynesië en doet doet denken aan felgekleurde bloemen, een schitterende azuurblauwe zee en heerlijke sappige tropische vruchten.

Born in Paradise opent met groene appel, guavebessen en watermeloen. Het hart bestaat uit kokosmelk en ananas en deze tropische cocktail sluit af met een zwoele basis van cederhout, muskusnoten en sandelhout.


Ieder jaar ben ik weer enorm nieuwsgierig naar de limited edition van Escada, vorig jaar waren het vrolijke kersen en dit jaar spelen tropische vruchten de hoofdrol in de limited edition van 2014. De azuurblauwe dégradé flacon oogt ook heel erg zomers. De hibiscusbloem om de hals van de flacon geeft de flacon een nog tropischer tintje.

Meteen bij het opsprayen van deze geur krijg je zin in zon! Deze tropische verrassing is vanaf Februari verkrijgbaar en mocht je nog een winterzonvakantie doen dan raad ik je aan deze geur lekker mee te nemen. Als de vakantie dan weer voorbij is zal deze geur je telkens doen denken aan die heerlijke zonnige vakantie. Maar ook als een vakantie er voorlopig niet inzit dan is deze geur jouw ticket to the tropics.


Escada Born in Paradise Eau de toilette vanaf €39 voor 30ml (ook in 50 en 100ml verkrijgbaar)
Escada Born in Paradise body lotion 150ml €22


1 opmerking:

  1. Aan het einde van het jaar kijk ik altijd uit naar de maand februari, want dan komt mijn favo merk weer met haar LE geur. Heerlijk!
    Heb het hier nog niet kunnen spotten, dus ik moet nog even geduld hebben.
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)