zaterdag 8 februari 2014

Clarins Opalescense spring collection: lips

Clarins Gloss Prodige 11 Coral Tulip & Joli Rouge Brilliant 20 Coral Tulip

De Clarins Opalescence  lentelook bevat 3 tinten Joli Rouge en 2 tinten Gloss Prodige. De Gloss Prodige is verkrijgbaar in 11 Coral Tulip en 12 Crystal. Joli Rouge brilliant is verkrijgbaar in 19 Tropical pink, 20 Coral Tulip en 21 Pink Orchid. Zoals je weet heb ik een zwakke plek voor koraaltinten dus van deze gloss en lipstick uit deze collectie word ik helemaal blij. 
Clarins Spring 2014 
De Clarins Gloss Prodige  is een fijne gloss met de fruitige geur van sappige zwarte bessen. De textuur van de gloss heeft iets weg van een soepele gel en de door de zachte applicator breng je de gloss snel en secuur aan op de lippen.

Hyaluronzuur en frambozenolie verzorgen de tere huid van de lippen. Deze gloss droogt mijn lippen niet uit maar maakt ze lekker zacht en soepel. De kleur Coral Tulip is een sprekende koraaltint met duizelingwekkend veel glanzende deeltjes.

Clarins Gloss Prodige Intense colour & shine lip gloss 11 Coral Tulip 


De Joli Rouge brilliant is een transparante lipstick met dezelfde fruitige geur als de Gloss Prodige. Deze lipstick heeft de transparante finish van een gloss maar de textuur van een lipstick. Een fijn product als je gloss misschien te glanzend vind. De lipstick heeft een hele lichte textuur en ook dit product bevat verzorgende bestanddelen voor zachte soepele lippen.

Clarins Joli Rouge Brilliant Perfect Shine sheer lipstick 20 Coral Tulip 
Clarins Spring 2014
Left: 
Clarins Gloss Prodige Intense colour & shine lip gloss 11 Coral Tulip 
  & right: 
Clarins Joli Rouge Brilliant Perfect Shine sheer lipstick 20 Coral Tulip swatch 
Clarins Gloss Prodige 11 & Joli Rouge brilliant 20 Printemps 2014

Ik vind beide producten heel fijn in gebruik, de lipstick heeft een meer dekkende finish dan de hoogglans gloss. Het ligt er dus een beetje aan wat jouw persoonlijke voorkeur heeft. Ik vind beide een aanwinst voor mijn collectie lipproducten en wissel ze ook af al draag ik nu ik nog een bleke winterkleur heb toch iets vaker de gloss. Tijd voor een zelfbruiner....

Clarins Gloss Prodige 11 Coral Tulip 
Clarins Gloss Prodige €19,50*
Clarins Joli Rouge Brilliant €22,50*

*adviesverkoopprijzen 

1 opmerking:

  1. Hoewel ik zelf meer 'van de glosjes' ben, vind ik deze lipstick wel heel erg mooi.
    Ga deze misschien eens uitproberen. Kleur is ook mooi.
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)