donderdag 23 januari 2014

The Body Shop White Musk Smoky Rose

The Body Shop White Musk Smoky Rose 
White Musk is wel zo'n beetje het geuricoon van The Body Shop, onlangs introduceerde The Body Shop een nieuwkomer binnen de cruelty-free White Musk lijn, namelijk de rebelse White Musk Smoky Rose.

White Musk Smoky Rose opent met een melange van verkwikkende bergamot, pittige roze peper en zwarte bessen voor een frisse toets. Het hart bestaat uit bitterzoete tabaksbloemen, oranjebloesem en rozen. Muskus, strobloem en gomhars vormen de zwoele basis van de geur. 


De geur is vooral zoet en sensueel, de roos is duidelijk aanwezig en ik heb een soft spot voor rozengeuren. Deze rozengeur is toch weer net iets anders, een tikje brutaal en zwoel door de unieke rokerige toetsen die de geur een mystiek randje geven. De geur doet mij nog het meest denken aan grenadine. De frisse bodylotion heeft een lichte textuur die lekker uitsmeert en snel intrekt en een heerlijke geur achterlaat op de huid. Na het aanbrengen heeft mijn huid een subtiel gevoed glansje en voelt niet plakkerig of vettig aan. 

White Musk Smoky Rose is verkrijgbaar in een Eau de Parfum, Eau de Toilette, Bath & Shower gel, Bodylotion en Fragrance mist. De prijzen van deze geurlijn zijn ook vriendelijk, € 14,50 voor de bodylotion en €29 voor de 30 ml Eau de Parfum. De au de Toilette is verkrijgbaar vanaf € 19,50.

Leuk weetje, de alcohol die The Body Shop in haar geuren gebruikt zijn van biologische community fair trade afkomst. Biologisch geteelde rietsuiker uit Equador vormt de basis van deze fijne geur.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)