donderdag 2 januari 2014

Lancôme French Ballerine Spring 2014 collection

Lancôme French Ballerine for Spring 2014
Hoewel de winter nog wel even zal duren en eigenlijk nog niet echt begonnen is (vrees dat we echt nog flink kou gaan lijden) zullen in Februari al de lentecollecties verkrijgbaar zijn en ik krijg altijd enorm veel zin in lente als ik die mooie collecties zie. De eerste lentelook die ik je wil laten zien is die van Lancôme.


De lentecollectie van Lancôme heet French Ballerine en is een ode aan de sierlijkheid van balletdanseressen die tegelijkertijd enorm gedisciplineerd en toch heel vrij zijn. De ballerina oefent in de studio met bijzondere elegantie en gratie. Het satijnen lint dat voorkomt in de balletschoentjes staat in deze collectie symbool voor deze prachtige danseressen. Poederige rozetinten vormen de basis voor deze collectie aangevuld met stalend helderroze en classy taupe.


Blush Highlighter 01 Rose Ballerine is een universeel roze dat elke huidskleur van een frisse gloed voorziet.


Hypnôse Palette Doll eyes D06 Rose Ballerine is een prachtig naturel palette voor de ogen dat zich perfect leent voor heavy smokey eyes of juist een mooie onschuldige nude look.


Ombre Hypnôse Dazzling DO215 Spinelle Rose & DO114 Topaze Doré zijn twee eyeshadows in een poeder/crèmetextuur die zorgen voor een fluwelige finish.


Khôl Hypnôse Waterproof 07 Taupe is een waterproof potlood waarmee je je ogen op suntiele wijze accentueert. Zwart is bij veel types toch net ietsje te hard, probeer eens een taupekleur als je toch graag je oogcontour aanzet maar zwart net iets too much vind.


Gloss in Love 010 Volumizer, 202 Mocha Queen en 302 Rose Oscar geven volume en glans aan de lippen door een combinatie van polymeren en menthol. De volumizer is een neutrale frosted pink die je heel goed solo maar ook als topcoat over je lipstick kan gebruiken voor uitgesproken glans en volume. Hyaluronzuur zorgt voor intense hydratatie van de lippen. Rose Oscar en Mocha queen zijn twee nieuwe tinten van de Gloss in Love.


Voor nagels in een mooie accentkleur gebruik je Vernis in Love 030 Undercoat color booster en Vernis in Love 366 Rose Satin of 537 Pearl grey.  De undercoat color booster is een witte basecoat die de kleur van je nagellak nog beter doet uitkomen op de nagels. Roosolie en calciumextract verstevigen en beschermen je nagels.


Mijn favorieten uit deze collectie zijn het Hypnôse palette voor de ogen, de gloss in Mocha Queen (alleen al voor de briljante naam), de basecoat en de nagellakjes Rose Satin en Pearl Grey.

Deze mooie look is bij je Lancôme verkooppunt verkrijgbaar vanaf Februari.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)