zondag 19 januari 2014

Essie Hide & Go Chic Spring 2014

Essie Hide & Go Chic Spring 2014 
Vanaf Februari is deze frisse lentecollectie van Essie verkrijgbaar. Deze collectie is geïnspireerd op de lucthtige en speelse stukken die Essie op de catwalks voorbij zag komen. De levendige frisse tinten zijn perfect voor een mooie lentedag.


Deze combinatie van kleuren heb ik voor mijn gevoel wel eens eerder gezien bij Essie maar het werkt wel, zachte pastelachtige tinten in combinatie met een blikvanger in framboosrood en azuurblauw. Ik ben toch weer onder de indruk van het kleurenpalet. Vooral de mintroene Playground, azuurblauwe Hide & Go Chic en Truth or Flare staan bovenaan mijn wishlist. Maar het zachtroze romper room trekt ook heel erg, ben benieuwd naar de finish van die lak. De laatste tijd draag ik veel transparante rozetinten, ik hou van de zachte sophisticated look van een mooie sheer pink nagellak. Bovendien ben ik de donkere winterkleuren alweer een beetje beu...


Uiteraard kan je met deze tinten ook prima spelen, zo bedacht Essie bovenstaande blauwe French manicure, een hele toffe look voor bij je favo jeans. Wat vind jij van deze lentecollectie?

Essie Hide & Go Chic Spring 2014