vrijdag 31 januari 2014

Eau de Lacoste Sensuelle eau de parfum

Eau de Lacoste Sensuelle
Een parfum dat werd geïnspireerd door de sensualiteit van een zwoele avondbries, dat moet wel iets bijzonders zijn nietwaar? Eau de Lacoste Sensuelle is de nieuwe eau de parfum van Lacoste. Na de lancering van de cleane casual Eau de Lacoste wou het modehuis een avondgeur geur creëeren waarmee je je sensuele kant naar voren laat komen.


Eau de Lacoste was gecreëerd om het gevoel van fris wit katoen op de huid op te roepen, Eau de Lacoste Sensuelle roept het gevoel op van een zomerse dag die na zonsondergang overgaat in een verfrissende avond. De broeierige warmte van de zonnige dag hangt nog in de lucht maar een verkoelend briesje zorgt voor een aangename frisheid. (zie je het een beetje voor je? muziek in de verte, lampionnen die het terras zachtjes verlichten terwijl je ontspannen in een luchtig jurkje met een wijntje/cocktail/ glas water in de hand van een uitgestrekte sterrenhemel geniet, ik ben al volledig aan het wegdromen....)

Reukerwten
Sensuele en vrouwelijke geurnoten brengen deze dagdroom ook op niet zomerse dagen een stukje dichterbij. Roze peper en lichtzure zwarte bessen openen de geur waarna het boeket van Turkse rozen, kleurrijke reukerwten en Inflexus gladiolen zorgt voor een weelderige bloemige toets. Nougatine en amber zorgen voor een warme basis met een vleugje gourmand.


Toen ik deze geur voor het eerst rook was ik niet meteen verkocht, wellicht omdat dat op een event was waar meerdere geuren probeerden de aandacht te trekken. Eau de Lacoste Sensuelle is geen muurbloempje, maar het is ook zeker geen overdreven opdringerige dame. Toen ik echt even de tijd nam om de geur goed in mij op te nemen ging ik de geur ook waarderen. Ik zou de geur omschrijven als een subtiele gourmand, niet heel erg zoet maar wel sensueel en met een warme zoete finish. De zwarte bessen geven de geur een lekker fris 'zurig' akkoord waardoor het geheel niet té zoet is. Heel fijn is ook dat deze geur goed lang aanwezig blijft op de huid, op een sjaal of kledingstuk zal ze zelfs nog langer blijven hangen.


Bij het merk Lacoste draait het om een elegante casual look met een subtiele twist, Eau de Lacoste Sensuelle is een geur die daar perfect op aansluit.  De mooie klassieke flacon in nachtblauwe tint verwijst subtiel naar de tennisachtergrond van Lacoste.

Eau de Lacoste Sensuelle is verkrijgbaar vanaf 30ml eau de parfum. Daarnaast zijn er ook een 50 en 90ml eau de parfum, showergel en bodylotion verkrijgbaar van deze mooie geur.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)