donderdag 12 december 2013

Make-up Studio Metallic chic look

Make-Up Studio Metallic Chic autumn/winter look 
De naam Metallic Chic zegt het eigenlijk al, deze look van Make-Up Studio draait om intense metallics waarbij het accent op een mooie zware ooglook ligt en de lippen een mooie glans in een nudekleurtje krijgen. Voor de ogen is er een mooi zwart kohlpotlood, een pigment in hoogglans zilver en een eyeshadow duo met antraciet en diepblauwe tint. De perfectly nude lipgloss werd speciaal ontwikkeld om de lippen een mooie glinsterende nudekleur te geven.  

Make-Up Studio eyeshadow lumière Mazarine black duo, Metallic effects silver & creamy kohl pencil black 
Make-Up Studio perfectly nude lipgloss
eye product swatches met en zonder durable cream als basis (rechts is het product over de durable cream aangebracht, je kan duidelijk zien hoeveel mooier de kleuren daardoor uitkomen)

Hieronder zie je hoe ik stap voor stap deze look heb gecreëerd, het lijkt veel moeilijker dan het is, deze producten zijn gewoon enorm fijn om mee te werken. De pigmentatie is super en blenden gaat bijna helemaal vanzelf. 

Nog zonder make-up
Een laagje durable cream eyeshadow in Golden dew tint als basis 

De durable cream eyeshadow is mijn lievelingetje van Make-Up Studio, met deze oogschaduw in cremige textuur creëer je een mooie basis voor je oogmake-up. Kleuren worden intenser,blenden gaat eenvoudig en de make-up blijft mooi zitten. Je oogschaduw 'pakt' gewoon heel goed op deze basis wat heel erg fijn is als je met losse texturen als de metallic effect werkt. 

De Metallic effect breng ik altijd met een deppende beweging met een plat penseel aan. Op onderstaande foto's kan je goed zien dat er toch nog wel eens wat oogschaduwdeeltjes onder de ogen terecht komen, poeder altijd even af onder je ogen voordat je aan een ooglook begint zodat je alle losse deeltjes achteraf in één keer met een grote kwast kan wegvegen.

Metallic Effects silver voorzichtig rondom het oog aanbrengen 
Een lekkere stevige lijn gezet met het creamy kohl pencil black waarna ik deze met een oogschaduwpenseel vervaag.
De antracietkleurige oogschaduw aanbregen in de buitenste ooghoek en naar binnen toe vervagen, ook breng ik een beetje aan onder het oog.

Nog wat donkerblauwe accenten om de oogcontour, daarna ga ik met mijn vinger langs de onderste lijn van de make-up als gummetje, zo krijg ik altijd zonder al teveel gepriegel een mooi puntje.  
Zwart potloodje aanbrengen op de waterlijn 
Zwarte mascara als finishing touch, tadaa!  

Daarna nog een vleugje lipgloss en klaar is de metallic chic look, een mooie look voor koude winterse dagen en ook los van elkaar kan je met deze producten hele mooie looks creëeren. Make-Up Studio is verkrijgbaar bij de Make-Up Studio winkels die je vind in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven (als ik in Eindhoven ben kan ik het niet laten om even binnen te stappen) en Amersfoort. Ook is Make-Up Studio verkrijgbaar bij geselecteerde schoonheidssalons.Voor alle andere verkooppunten kan je het best even contact opnemen met Make-Up Studio Nederland.

Ook in België vind je Make-Up Studio bij schoonheidsinstituten. Voor meer informatie over verkooppunten kan je contact opnemen met Almasol via 038-201500. Daarnaast timmert Make-Up Studio ook internationaal flink aan de weg, zo zijn er onlangs Brand Stores geopend in onder andere Düsseldorf, Beiroet, Nurnberg en Bratislava. En dat voor een merk dat is ontstaan in Amsterdam waar gepassioneerde visagisten een hoogwaardig product wilden creëeren. Een serieus voorbeeld van A (make-up) dream come true.