zondag 17 november 2013

My current obsessions & favorites

Beautymoois en veel lekkers

Soms ben ik serieus verslaafd aan een product of kleurtje, het leek mij wel leuk om daar eens een blogpost aan te wijden. Dus vandaag vind je hier een overzichtje van de producten die momenteel mijn favorieten zijn of items waar ik serieus verslaafd aan ben geraakt... Beautyaddict zijn blijft een bijzonder fenomeen vind je niet? Maar naast beautyproducten ben ik zoals je weet ook nogal gek op glimmende accessoires en bijna alles wat eet of drinkbaar is...Zeker nu het echt herfstig is ben ik weer helemaal aan de thee en niks lekkerder dan af en toe lekkere nieuwe smaakjes ontdekken. Sommige items heb ik al uitgebreid gereviewed, mocht je dat artikel gemist hebben dan klik je op (review) voor het complete artikel. Ook heb ik meteen maar linkjes van de websites toegevoegd zodat je lekker door te kan surfen. Fijne zondag!

Chocolade van De Smaak Eersel

Het ijs, de bonbons en dan vooral deze nieuwe 'truffeltjes' van De Smaak Eersel zijn zo enorm lekker! De groene smaakt naar appeltaart (echt waar!) en de rode smaakt naar frambozen en pure chocolade.. Misschien rij ik straks wel even naar Eersel voor een ijsje of doosje bonbons...

Oud Amsterdam likeurtjes

Ik had al een aantal van de heerlijke likeurtjes van Oud Amsterdam in mijn bezit maar vorig weekend kreeg ik er van mammie nog drie bij en ze zijn zoooo lekker. Vooral de Stroopwafel is echt verrassend goed, niet op de foto maar wel een aanrader is het likeurtje volmaakt geluk, ieder die ik zo'n borreltje inschenk weet niet wat hij of zij proeft zo lekker. Deze likeurtjes zijn enkel verkrijgbaar aan de Nieuwedijk 75 te Amsterdam. Stap er zeker eens binnen voor deze en andere bijzondere oud Hollandse likeuren met klinkende namen als Kus me snel, Hoe langer hoe liever, Pruimpje prik in,Roosje zonder doornen of Naveltje bloot. 

Swarovski slake crystallized wrap bracelets 

Onlangs heb ik al een preview gehad van de lentecollectie van Swarovski en er komen volgend voorjaar weer hele mooie nieuwe kleurtjes uit van dit veelzijdige modeaccessoire. Wat ik nou zo fijn vind aan deze armbanden? Ik hou niet zo van gerinkel om mijn polsen, deze soepele lichtgewicht armbanden voelen heel comfortabel aan om de pols en door al de Swarovski kristallen zorgen ze voor instant glamour. Trust me, als je er eentje probeert wil je niets anders meer. 

Lekkere geurtjes.....Laura Mercier crème de pistache body souffle,
L'Occitane subtile violette hand cream & Angel Liqueur de parfum

Momenteel ben ik helemaal into 'The Gourmands' volle zoete geuren die doen denken aan een luxe patisserie vol zoetigheden. Thierry Mugler Angel Liqueur de parfum is een zoetere variant dan het origineel door rijping op gerookte eikenhouten vaten. Angel Liqueur de parfum heeft een vleugje honing meegekregen en is onweerstaanbaar lekker. Ik ben gek op viooltjes in parfums én als snoepgoed, ik smeer mijn handen dan ook zo vaak mogelijk in met deze heerlijke handcrème van L'Occitane. De shea butter is goed voor mijn handen en de geur van viooltjes is enorm goed voor mijn humeur. De Laura Mercier crème de pistache body soufflé is gevaarlijk lekker. De romige crème smeert heerlijk uit en trekt in terwijl de heerlijke geur van pistache, amandel, hazelnoten en slagroom mij doet wegdromen naar het land van de ultieme desserts.  

Make up favorites: Sisley concealer, Collistar eye and lip pencil &
LOOkX eye brow pencil 

Dit is echt een drietal essentials voor mij op dit moment, met het LOOkX eyebrow pencil (review) geef ik natuurlijke definitie aan mijn wenkbrauwen, de Phyto éclat concealer van Sisley (review) laat mijn donkere kringen verdwijnen en kruipt niet gedurende de dag in de fijne lijntjes rond mijn ogen. Het podloodje van Collistar is een wonderkind. In de Nude look word deze vooral aangeprezen als potloodje voor het onderste ooglid maar dit potloodje is de ultieme lipliner voor degenen die geen lipliner willen. Huh? Volg je me nog? Hoewel ik niet meteen gruwel van een zichtbare '90's lipliner (de MAC spice was toch ultiem in combinatie met de Viva glam V) moet het ook niet té worden. Dit potloodje in de kleur butter heeft een neutrale huidskleur en zorgt ervoor dat juist aangebracht je lippen voller lijken en je lipstick op zijn plek blijft. 

Skincare essentials by Babor, Annemarie Börlind & Clarins

De laatste tijd slaap ik erg onrustig en kom ik moeilijk in slaap, het Rose Blossom serum van Annemarie Börlind (review) revitaliseert je huid en het rozenaroma werkt bij mij altijd enorm ontspannend. Ik gebruik dit serum voor het slapengaan en profiteer meteen mee van de natuurlijke en ontspannende geur van het product. Sinds ik het reinigingssysteem van Babor heb getest ben ik helemaal om, de Hyl öl (review) verdient wat mij betreft echt een plekje in de eregallerij beste reiniging. De combinatie van olie en de phytoactive base zorgen voor een frisse schone huid zonder je huid uit te drogen of uit balans te brengen. De Clarins extra firming neck cream (review) doet fijne lijntjes op hals en décolleté vervagen, heeft een verstevigende werking en zorgt ervoor dat die huidzone heerlijk zacht en gevoed aanvoelt. 

Hair heroes by Kérastase & Redken

De Volumifique spray is heel fijn als je je haar graag föhnt maar niet te zware producten wil gebruiken omdat het anders vrij snel instort. De Touch perfection is een verzorgende balsem voor droge opstandige punten en het Diamond oil masker zorgt voor glanzende zijdezachte lokken. Complete reviews coming soon....

Kure Bazaar Adriana, Hema remover & Zoya Savita

Onlangs kreeg ik een persberichtje van Zoya waarin vermeld werd dat de matte kleuren een tijdelijke comeback gaan maken en ik hoop dat de trend doorzet, ik ben ook al tijden bij OPI aan het zeuren dat ze de suède finish moeten terugbrengen. Anyway, Savita is een prachtige matte paarse shimmer (check hier de swatches uit mijn begintijd als blogger ;)) die ik de afgelopen tijd veel heb gedragen net als de mooie paarse Adriana van Kure Bazaar (review). De Hema Dip & Clean is mijn nieuwe BFF, even draaien en je nagels komen er schoon uit! Nadien ruiken je nagels naar een frisse frambozengeur.  

Tea Time! 

Tijd voor een lekkere mok thee, deze drie heb ik gewoon bij de Jumbo gehaald (ik was enorm verrast door deze merken bij de buurtsuper) Vooral de Dilmah earl grey en English Tea Shop green tea pomegranate zijn erg lekker. Eergisteren heb ik bij de Tuinen ook nog twee doosjes Higher living thee gehaald (was nu 1+1 gratis) Ik kan dus weer even voort, mocht je nog fijne suggesties hebben qua thee, I am all ears. Wat vind je, moet ik vaker zulke overzichtjes maken?