zaterdag 9 november 2013

Michael Kors Beauty

Michael Kors Beauty


Het Merk Michael Kors staat voor een jetset leven vol glitter en glamour en deze lifestyle kan je nu ook uitdrukken door middel van drie parfums en een heuse Michael Kors Make-up lijn. De styling van de producten is glanzend en goudkleurig en hebben een hoog glamourgehalte.

Michael Kors lipstick €24,00
Michael Kors Parfums 

Michael Kors beauty is onderverdeeld in 3 'moods' Sporty, Sexy en Glam. Elke mood heeft een eigen geur en bijpassende make-up. Zo bestaat de Sexy make up uit fuchsia en roodtinten, Glam uit verleidelijke vampy donkere tinten (die nu helemaal hot zijn) en sporty bestaat uit prachtige nude tinten.
Michael Kors Glam make-up collection
Michael Kors Sexy make-up collection
Michael Kors Sporty Make-up collection

De Parfums maken het plaatje compleet, elke geur heeft een eigen vibe en karakter. De geur is in meerdere formaten verkrijgbaar en voor een grote royale 100ml flacon ben je €98,00 kwijt.

Sporty Citrus: Sprankelend fris door sinaasappel, mandarijn, witte houtsoorten en witte bloemen.

Glam Jasmine: Een geur voor vrouwen die graag nagekeken worden met jasmijn, citrus, warme houtsoorten.

Sexy Amber: Zwoel en sexy door amber, sandelhout, muskus, sinaasappel, mandarijn & witte bloemen.

Michael Kors fragrance, Glam Jasmine, Sexy amber &
Sporty Citrus

Michael Kors beauty is in België exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum, check de website van Planet Parfum voor de exacte verkooppunten, sommigen verkopen namelijk enkel de geuren. De make-up vind je enkel bij Planet Woluwe shopping center en Antwerpen Meir. Wel een nadeel dat de lijn maar zo beperkt verkrijgbaar is want ik ben wel heel erg nieuwsgierig maar weet nou niet of ik er serieus voor om ga rijden.

Ben even over de grens gaan zoeken en je kan eventueel terecht bij Douglas Schildersglasse in Keulen of de Douglas op de Köningsallee in Düsseldorf (mocht je daar toch een kerstmarkt gaan bezoeken dan kan je meteen even een parfumerie induiken toch?) en in Nederland is de make-up verkrijgbaar bij de Douglas in Haarlem en in de online Douglas shop (die overigens ook gratis naar België verzend).

Wat vind jij van deze beauty range? Hebberigmakend of niet? Ik ben wel serieus nieuwsgierig naar de geur Sexy Amber en de lipstick Diva en nagellak Desire staan op mijn verlanglijstje. Check voor alle producten de Michael Kors website. 

Michael Kors beauty looks, sporty, sexy & glam
Michael Kors nail polish 10ml €19,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)