dinsdag 26 november 2013

Make-Up Studio Lipgloss Perfectly Nude

Make-Up Studio Lipgloss Perfectly Nude 


Om de Metallic Chic look in balans te houden creƫerde Make-Up Studio een mooie nudekleurige gloss met duizelingwekkende shimmers voor een mooie geaccentueerde en volle, maar toch neutrale mond. Als je voor een heavy eye make-up gaat is deze gloss heel mooi om de look een subtiele finish te geven, maar ook bij een neutrale look is deze gloss perfect om van je mond een eyecatcher te maken.

Make-Up Studio Lipgloss Perfectly Nude 
De gloss heeft een hele fijne textuur en blijft langer zitten dan de meeste andere lipgloss. De gloss heeft een subtiele vanillegeur en je kan zelf goed met de intensiteit van de gloss spelen. Ik heb de gloss voor de foto redelijk aangezet maar je kan natuurlijk ook voor kiezen om een paar stipjes met je vingertoppen aan te brengen en die vervolgens met kloppende bewegingen over je lippen aan te brengen voor een subtielere look. Deze kleur is trouwens ook heel mooi om een subtiele highlight mee aan te brengen op de onderlip voor optisch vollere lippen.

Make-Up Studio Lipgloss Perfectly Nude swatch
Dit is momenteel mijn favoriete gloss, alhoewel dat is niet helemaal waar, deze heeft een gedeelde eerste plaats met de Paint Gloss in Glamorous nude, een metallic beige lipgloss met zeer intense pigmentatie. 

Make-Up Studio Paint gloss glamorous nude (boven)
 & 
Lipgloss Perfectly Nude (onder) swatch

Hieronder draag ik de gloss bij een warme maar hele neutrale look. Ik hoop dat de zon snel weer tevoorschijn komt want dan kan ik je de gloss in combinatie met de heavy Metallic Chic ooglook laten zien. Deze gloss is nu verkrijgbaar bij Make-up Studio.