donderdag 17 oktober 2013

Leighton Meester for Biotherm

Leighton Meester for Biotherm


Vanaf begin 2014 heeft Biotherm een prachtige nieuwe ambassadrice, namelijk Leighton Meester. Leighton werd voornamelijk bekend door haar briljante vertolking van de bazige en bemoeizieke socialite Blair Waldorf  in de hitserie Gossip Girl.

Leighton is in de ogen van Biotherm een tijdloos icoon, een jonge vrouw wiens energie, talent en natuurlijke schoonheid een gezicht geeft aan een hele generatie jonge vrouwen. Meester heeft al een behoorlijk aantal films op haar naam staan naast haar glansrol in Gossip Girl. Op het witte doek schittert ze naast grootheden als Gwyneth Paltrow en Robert Downey Jr. Maar Leighton heeft meer noten op haar zang, zowel letterlijk als figuurlijk, muziek is een andere grote liefde van Leighton, ze heeft onder andere al samengewerkt met Robin Thicke en Cobra Starship.

Wat ik vooral zo gaaf vind aan Leighton (naast het feit dat ze een teckel heeft) is dat ze heel sexy kan zijn maar nooit op een ordinaire manier, ze is classy maar deinst er ook niet voor terug om de verleidster te spelen. Leighton is een vooral een frisse natural beauty die wat dat betreft perfect past bij haar eerste klus voor Biotherm, begin 2014 is ze het gezicht voor de iconische aquasource skincare. Wat mij betreft een hele toffe match, wat vind jij van de keuze van Biotherm?
Nieuwsgierig naar de muzikale kant van Leighton? Check hier Good girls gone bad, iets waarvan ik Leighton niet snel verdenk.