zaterdag 28 september 2013

Pupa Glossy lips 407 City Safari Euphoria Red

Pupa Glossy lips 407 City Safari Euphoria Red


Pupa's Glossy lips lipgloss is een lipgloss met een extreem glanzende finish, een soort wetlook effect voor de lippen. Euphoria red is een felle koraalrode tint, heel erg mooi voor deze mooie nazomerse dagen. De gloss bevat arganolie die je lippen lekker verzorgt. De gloss is heel mooi solo, maar kan ook als accent over een mooie lipstick gebruikt worden.

Pupa Glossy lips 407 City Safari Euphoria Red
Pupa Glossy lips 407 City Safari Euphoria Red lipgloss swatch


Met de spons applicator breng je moeiteloos snel de gloss aan op je lippen, je moet wel voorzichtig zijn met doseren want de gloss is behoorlijk gepigmenteerd. De gloss is wel een beetje plakkerig maar wat wil je met zo'n enorm hoogglans finish. De formule is ook wel erg vloeibaar dus voor een langhoudend effect zonder doorlopers is een lipliner op de lipcontour wel aan te raden. Dan weet je zeker dat de gloss goed op zijn plek blijft zitten en hoef je niet steeds te checken of alles nog wel binnen de lijntjes blijft zitten. Op de foto's draag ik de gloss solo. Ik heb de rest van mijn make-up heel rustig gehouden want op mijn lippen toont een heavy gloss altijd al vrij opvallend.

Een mooie lipgloss voor een fijne prijs (€16,50) de Pupa Glossy 407 Euphoria Red komt uit de City Safari zomerlook maar de Glossy lips is ook in hele mooie kleuren uit het vaste assortiment verkrijgbaar. Op mijn verlanglijstje staan nog de 300Very nude, 302 Golden Caramel en 400 Golden Orange Illusion. Heb jij al eens een lipgloss van pupa gehad?

Pupa Glossy lips lipgloss 407 Euphoria Red


Follow on Bloglovin