dinsdag 17 september 2013

Collistar Sorbetto Gloss nail laquer gel effect

Collistar Gloss nail laquer gel effect Sorbet
Deze mooie Collistar nagellakjes heb ik meegenomen uit Italië. Helaas waren de Sorbetto en Cameleonte effect lakken niet in de Benelux verkrijgbaar maar stiekem is het dan wel heel leuk om iets bijzonders van de thuisbasis van dit mooie Italiaanse merk mee te nemen.

De gloss nail laquers gel effect Sorbetto lakken zijn zachte pastelkleurige tinten met een prachtige shimmer. De gloss nagellakjes van Collistar bevatten 6 ml maar hebben een fullsize kwastje waarmee je snel en nauwkeurig je nagels lakt. Deze Sorbetto lakjes blijven heel goed zitten, ik had ze tijdens de zomervakantie al grondig getest want niets zo funest voor je nagellak als zonnebrandcrème en zeewater, maar de lakjes deden het prima.

De lakken hebben een transparante finish (al zijn ze met 3 laagjes volgens mij zo goed als dekkend maar dat transparante maakt deze lakken nou juist enorm mooi) en kunnen individueel maar door hun transparante finish ook mooi als toplaagje over een andere kleur gebruikt worden. Denk Menta over zwart of Melone over een mooie peachkleurige lak. Ik ben in veel dingen heel lastig en moeilijk maar qua lak hou ik het graag simpel, ik draag deze lakken het liefst solo in twee laagjes. Hoe dat eruit ziet, zie je op onderstaande foto's. You like?

Collistar Gloss nail laquer Sorbetto Menta 628 

Collistar Sorbetto Menta 628 

Collistar gloss nail laquer Sorbetto Menta 628 

Collistar smalto gloss effetto Sorbetto Menta 628 

Collistar Sorbetto Menta 628 

Collistar smalto gloss effetto 625 Sorbetto melone

Collistar gloss nail laquer 625 Sorbetto melone

Collistar smalto gloss effetto 625 Sorbetto melone
Collistar 625 Sorbetto melone

Collistar gloss nail laquer 625 Sorbetto melone

Collistar 625 Sorbetto meloneFollow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)