zondag 25 augustus 2013

Webshop Mireille

Beautyheerlijks bij Huidverzorging Mireille

















Soms blijken fijne beautyadresjes dichterbij te zitten dan je denkt en dit fijne instituut heeft sinds kort ook een eigen webshop! Om dat te vieren krijg je nog tot en met 31 Augustus 10% korting op al je aankopen in de online shop van Huidverzorging Mireille met de kortingscode 'nieuw'.

Huidverzorging Mireille is een schoonheidsinstituut in Waalre, vlakbij de op en afrit van de A2 bij Eindhoven. Mireille en haar gezellige team werken met de skincare merken Dermalogica, Cenzaa, Gatineau en Stendhal. Op make-up gebied heb je de keuze uit T. Le Clerc en de seizoenslooks van Make-Up Studio. LeClerc staat nog niet online, maar als je er eens in de buurt bent moet je zeker eens de LeClerc poeders uitproberen. Vooral de Apricot en Banane doen wonderen voor vermoeid ogende huidjes.

Uiteraard kan je bij Mireille ook een heerlijke behandeling boeken, maar je kan er ook gerust binnenstappen voor de leuke producten, de sfeer is er heel ontspannen.

Bomb cosmetics 

Bomb cosmetics 

Bomb is een onwijs leuk merk dat mij in de eerste istantie enorm aan Lush deed deed denken en de overeenkomsten zijn er ook wel, zo is ook Bomb ook een diervriendelijk merk, gelooft in essentiële oliën en handgemaakte producten en Bomb vind dat niemand, zowel mensen, dieren als het milieu moet afzien omwille van luxeproducten. 

De producten zien er serieus uit om op te eten en ik heb al een megalange verlanglijst. Wat dacht je van Mint chocolate chip shower butter ( ik hoop dat ze de Pina colada en Mandarin Blood orange ook in het assortiment nemen YUM!), Lime & coconut parfait bath blaster, Pine Apple expressed bath blaster, Cute as a cupcake bath creamer en nog veel meer heerlijks. De geurkaarsen zijn prachtig om te zien en verkrijgbaar in heerlijke geuren, vooral de geurkaars in het 'Mad Hatter' kopje is onwijs leuk om weg te geven of cadeau te krijgen.  

Alessandro Dream polish

Alessandro Dream nagellakjes en de sweet sweet flowers
lentelook 2013 (vooral de gele, lila en donkerblauwe lak zijn
 aanraders)

Alessandro Striplac Hot Stone 

Je nagels worden bij Mireille verzorgd met de fijne producten van Alessandro, je kan gaan voor een manicure met gewone nagellak of kies eens voor de Striplac, een lak in het gel genre, maar deze hoeft niet met agressieve chemicaliën te worden verwijderd, je kan de lak er na een week gewoon aftrekken. Erg praktisch. Hierboven zie je de kleur Hot Stone op de foto. 

Bij mij bleef de Striplac helaas niet zo goed zitten, maar ik heb ooit echte gellak opgehad en die kon ik er na 5 dagen zo afpulken, blijkbaar hechten dit soort producten gewoon niet zo goed op mijn nagels, wat ik stiekem ook niet zo heel erg vind. Ik zie mijn nagels lakken als een moment van ontspanning, maar kan me goed voorstellen dat als het niet jouw hobby is dat deze Striplac een ware uitkomst is. Ik hou het liever bij het heerlijke assortiment nagellakjes van Alessandro (voor echte prinsesjes is er de Dream collectie met schitterende verpakking, ik heb de nude en diepe vampy kleur op mijn verlanglijst staan), hun nieuwe herfstcollectie En Vogue is trouwens ook al verkrijgbaar, net als de Candy Crush topping lakjes van Alessandro. 

Bijschrift toevoegen

Make-up Studio zomerlooks

































Het merk Cenzaa is Nederlands en heeft naast een vast assortimet ook altijd leuke seizoensproducten. Ik heb de lipbalm al, en heb eigenlijk de Caribbea Philosophy body oil nog op de verlanglijst staan.... voorlopig ben ik zo te zien nog niet uitgeshopt. Ik surf nog even verder door de webshop. Fijne zondag!

Cenzaa Caribbean Philosophy