donderdag 29 augustus 2013

LookX fall/winter collectie & LookX Pop-Up Store in Amsterdam

LookX fall/winter collectie
LookX is een ontzettend fijn cosmeticamerk dat verkrijgbaar is bij de LookX schoonheidsspeciaste. Nu kan ik me ergens voorstellen dat je niet even binnen durft te stappen om even lekker naar de make-upjes te LookX heeft daarom iets heel leuks georganiseerd. Van 1 tot en met 5 September kan je dit topmerk gaan ontdekken in een tijdelijke Pop-Up Store aan de Haarlemmerdijk 41 te Amsterdam. Stap er zeker even binnen om kennis te maken met dit leuke Nederlandse merk.

Op zondag 1 September is er zelfs een hele leuke meet & greet georganiseerd met dé ongekroonde beautyblogqueen van Nederland, Debbie Zwiers. Daarnaast kan je er natuurlijk heerlijk alle make-up en huidverzorging testen en de dames van LookX staan klaar om je te voorzien van make-up en huidverzorgingsadvies op maat.  Ook zijn er op woensdag allerlei workshops, er zijn nog enkele plaatsen vrij dus schrijf je zeker in als er nog plek is.
LookX Pop up store Amsterdam 
Tijdens de Pop-up store days kan je ook kennismaken met de nieuwe look van LookX, met deze producten kan je twee waanzinnige looks creëeren voor de herfst/winter. Beide looks van LookX (volg je het nog?) zijn echt helemaal mijn ding, vooral de nachtblauwe look met nude lips is stunning! Ik kan niet wachten om ook met deze kleuren te spelen.

LookX fall/winter make-up collection 
LookX herfst/winter collectie 2013/2014
Contrasting chic (wauw!) en Au Naturel chic 

Naast de skincare en make-up van LookX vind je in de pop-up store ook een mooie collectie zonnebrillen, handtassen en sieraden. Op de LookX blog vind je alle informatie over de tijdelijke LookX shop en op de LookX website vind je informatie over de fijne LookX producten.