maandag 12 augustus 2013

Caudalíe summer essentials

Caudalíe summer essentials 


Caudalié heeft 3 topproducten voor de zomer in het assortiment, ik heb ze even voor je op een rijtje gezet.

Caudalíe Jambes divines is een afwasbaar product dat geschikt is voor om benen (en ondanks de naam ook voor de rest van het lichaam) te voorzien van een mooie glans en een heel subtiel tintje. Dit product heeft het effect van een mooie panty op de benen. Dit product is dus perfect op mooie warme dagen wanneer een panty of kousen dragen dus echt geen doen is. Het product verdeelt snel over de huid en laat een serieus mooie glans achter. De huid lijkt egaler en kleine oneffenheden (hallo spataderen!) worden gecamoufleerd.

Enig nadeel vind ik de geur, maar dat is persoonlijk. Een perfect product als je niet helemaal blij bent met je msischien nog iets te witte benen of andersoortige oneffenheden.                                                                                                         
Het Vinoperfect serum corrigeert pigmentvlekken en zorgt dat ze niet tevoorschijn komen. Het serum is ideaal voor onder je zonnebrandcrème, ik breng het aan op mijn gezicht en décolleté. Het serum is ook heel fijn om te gebruiken op de handen als daar al zichtbare pigmentvlekken aanwezig zijn.

Het serum zit in een handige flacon met doseerpipet. Het melkachtige serum heeft een subtiele, voor Caudalíe kenmerkende druivengeur en trekt snel in de huid.

De Vinosource SOS morning eye rescue is een sorbetachtige oogverzorging die de gevoelige huid rondom de ogen hydrateert en kalmeert. Een drietal ingrediënten geeft direct comfort aan de huid.

Biologisch druivenwater zit vol actieve bestanddelen die het vocht in de huid vasthouden zodat de huid optimaal gehydrateert blijft. Antioxidanten uit druiven stoppen vrije radicalen en voorkomen zo veroudering van de huid terwijl ze het natuurlijke gehalte van hyaluronzuur behouden. Vinolevure is afkomstig uit de afscheiding van wijngist en is rijk aan bèta glucan wat dehydratatie van de opperhuid tegengaat. Daarnaast versterkt het het immumsysteem van de huid. Met al deze krachtige ingrediënten kan je huid niet anders dan opgelucht ademhalen. De sorbet voelt fris aan onder de ogen en de huid onder mijn ogen voelt comfortabel en zacht aan. Ik ben groot fan van het vinosource gamma, vooral het serum is een aanrader voor een droge huid en deze oogcrème is hierop de perfecte aanvulling.