donderdag 11 juli 2013

Monsterlijke Disney Pixar winactie

Monsters & Co & Monsters University winactie image ©Disney


Vanaf vandaag draait Monsters University in 3D in de bioscoop. Monsters University draait om de belevenissen van Sulley en Mike op de Monsters Universiteit waar ze les krijgen in het bang maken van kinderen. Daar waren ze elkaars grootste rivalen maar het onmogelijke is soms mogelijk en uiteindelijk worden ze beste vrienden. Monsters University is dus eigenlijk een prequel op Monsters & Co. 



Onlangs verscheen Monsters & Co ook op Blu-Ray. Monsters & Co is het verhaal van een volwassen Sulley en Mike die al een heuse carrière bij Monsters Inc hebben maar daar behoorlijk op de proef worden gesteld als een van hun schrikobjecten hun wereld binnenwandeld. Het blijkt nog een hele tour om haar weer veilig thuis te krijgen. 

Popcorn & Sulley een ideale combinatie image ©Disney

Ik ben echt helemaal fan van Sulley, was een hele tijd terug ook heel boos op mezelf dat ik te laat was met het aanschaffen van de megagrote Sulley knuffel bij de Disney store. Sindsdien heb ik de knuffel ook niet meer gezien, misschien duikt deze weer op nu de Monsters helemaal hot zijn. Naar aanleiding van deze leuke lanceringen heb ik vier hele mooie prijzen weg te geven. 

Pakket 1: Twee Monsters University pakketten met daarin 2 vrijkaartjes voor de bioscoop en een paar onwijs leuke slippers.
Pakket 2: Twee Monsters & Co Blu-Rays

Kans maken op één van deze prijzen? Vul het winformulier in en duimen maar! Als je klaar bent klik op 'submit'en wie weet komt één van de vier prijzen binnenkort jouw kant op.

Meedoen is kan tot en met vrijdag 16 juli en is alleen mogelijk voor inwoners van Nederland. 


Onlangs schreef ik over het Monsters University weekend in Disneyland Paris, ik kon helaas niet (en om nou een heel weekend te boeken om er maar één dag van aanwezig te zijn vond ik ook zonde, hoop nu met mijn verjaardag op 31 Augustus nog een keertje naar Disneyland Paris te kunnen gaan) maar heb wel een leuk feestje gemist aan de beelden op Youtube te zien. (en niet vanwege al die BN'ers (gaaaap) maar de characters uit de film waren ook in het park aanwezig tijdens de Monsters party SULLEY!!!) .

Drinks @ de Pixar Party in Disney Studios park image ©Disney
PS via bloglovin kan je ook de Disney parks blog volgen, dit is de officiële blog van de Amerikaanse parken en de Cruise line (ik zou zooooo graag een keer een Disney cruise doen...ze varen hier ook in Europa. Die cruises zijn trouwens gewoon te boeken via Zeetours, een Nederlanse maatschappij.