woensdag 5 juni 2013

Summer Beauty Newsflash

Summer beauty















Eindelijk ben ik helemaal in de stemming voor zomerse producten, kom maar op met dat zonnetje :) 

Summer beauty body & face
















Sisley Super Stick solaire zones sensibles spf 30
Collistar Ultra soothing after sun repair treatment
La Mer Soleil de La Mer
Collistar Talasso shower cream
Lancaster Sun Sport dry touch gel spf 20
Maria Galland Masque Souple
Lancaster Tan preparer sun preparing hydrating serum
Babor After sun spray
Roger & Gallet shower gels & shower creams
Collistar Magica BB corpo 

Bescherm jezelf goed in de zon en zorg ook na het zonnen dat je extra lief bent voor je huidje. Niets fijner dan een zachte douchecrème of douchegel om de warme dag van je af te spoelen en je op te frissen voor de avond. De Collistar Talasso shower cream en de doucheproducten van Roger & Gallet zijn heerlijk na een warme dag. Bescherm jezelf in de zon met een goed product, La Mer heeft nu speciale producten voor in de zon met spf 30 en Sisley heeft een fijne stick met spf 30 voor de gevoelige zones, je kan kiezen uit transparant of getint, hoe fijn! Lancaster Tan preparers bereiden je huid optimaal voor op de zon en in het zonnetje is de dry touch gel spf 20 ideaal als je snel in je gezicht transpireert. Helemaal stralend aan de dag beginnen is geen probleem met het heerlijke Masque souple van Maria Galland en oneffenheden op het lichaam werk je probleemloos weg met de BB cream voor het lichaam van Collistar.

Summer fragrance












L-R
Tom Ford Neroli Portofino eau fraîche body splash
Estée Lauder Bronze Goddess
Jo Malone Osmanthus blossom
Ralph Lauren Romance summer blossom
Ralph Lauren Ralph

Ralph is back! In gelimiteerde oplage dan wel, dus wacht niet te lang, ik was destijds groot fan van Ralph, ik denk dat ikzelf de geur misschien wel ontgroeid ben maar deze jeugdige fruitige geur brengt mooie herinneringen naar boven. Leuke bonus: bij de royale 100ml flacon krijg je een leuk armbandje. Vorig jaar was ik al helemaal in love with Ralph Lauren's Romance summer blossom en ook dit jaar is deze heerlijke variant op het prachtige Romance weer verkrijgbaar. Bronze Goddess van Estée Lauder is zwoel, zonnig en zomers. Jo Malone's Osmanthus blossom is een limited edition en alleen al de omschrijving van deze geur doet me watertanden, de geur wordt omschreven als 'een explosie van intens abrikozensap en sprankelende perzik, zaliger kan het niet worden toch? Neroli Portofino is een leuk cadeau voor vader (of voor husband namens de kinderen) want deze geur zal je zelf ook met veel plezier dragen, deze moderne eau de cologne is op basis van citrusvruchten en amber.

Summer nails 
















Essie Naughty Nautical summer look
Anny Open air hippie festival collection
Zoya Stunning, irresistible & pixie dust summer collection 
CND Vilylux
Lancôme Vernis in Love
Korres Nailpolish spring/summer 2013
OPI Couture de Minnie collection

Kleur, kleur en nog eens kleur, er is deze zomer wel heel veel moois voor de nagels. De zomerlooks van mijn favoriete merken zijn gorgeous, en van de Minnie Mouse collectie van OPI wordt ik extra blij. Zpya heeft maar liefst 3 collecties om uit te kiezen en geeft je de keuze uit crèmes, shimmers en pixie dust finish. Lancôme heeft me aangenaam verrast met hele mooie nieuwe kleuren lak en Vinylux van Creative nail design is een systeem van nagellak en topcoat die een houdbaarheid van 7 dagen belooft en verkrijgbaar is in 62 (!!!) kleuren. 

Summer make-up 















Clarins splendours summer make-up collection
Lancôme gloss in love
Sisley Phyto cernes eclat concealer
Collistar Bronze look summer 2013
Bobbi Brown Nude Beach collection tube tint lipgloss
LookX Sun protector powder medium spf 20
YSL Mascara volume effet faux cils Babydoll

Zomerweer of niet, met deze make-up producten tover je in no-time een zomerse glow op je gezicht. Korte zomernachten camoufleer je moeiteloos met de Phyto cernes eclat van Sisley en de LookX Sun protector powder met spf 20 geeft je gezicht een mooie gebronsde look. Lancôme introduceert naast de Vernis in love ook gloss in love en rouge in love, 12 nieuwe tinten lipgloss en 9 nieuwe lipsticks. YSL helpt je bij het creëeren van heuse divawimpers, deze nieuwe mascara zorgt voor lange volle wimpers waar je eindeloos verleidelijk mee kan lonken. Daarnaast zijn er ook weer veel nieuwe zomerlooks,  ik ben het meest benieuwd naar de Collistar bronze look, de Clarins Splendours look en de tube tint lipgloss van Bobbi Brown.