vrijdag 21 juni 2013

LookX Sun protector powder medium spf 20

LookX Sun protctor powder spf 20 & LookX powder brush 


LookX Sun protector powder spf 20 is een echte multitasker. Goudpigmenten zorgen voor een zomerse glow terwijl het poeder droogtelijntjes verbergt en glanzende zones matteert. Het poeder legt een transpante film over de huid en blijft zacht en soepel aanvoelen.

Heel fijn, het sponsje is gesealed.


Het poeder voelt heel zacht en luchtig aan, aanbrengen kan met de LookX powder brush of het bijgeleverde sponsje. Met de brush is het resultaat wat zachter en met het sponsje kan je lokaal het poeder wat dekkender aanbrengen. Ik breng het poeder s'morgens luchtig aan met de powder brush en werk het gedurende de dag desgewenst bij. Hoewel het poeder goed matteert zijn de drukkende temperaturen van de afgelopen dagen niet handig als je net als ik snel transpireert in je gezicht. Als je daar geen last van hebt is alleen s'morgens aanbrengen meer dan voldoende voor een mooie zomerse zongebruinde glow, anders werk je binnen no-time vervelende glim weg, want ik wil wel glans maar geen glim. Juist.


De powder brush voelt enorm zacht en fluffy aan en ik had eerst een beetje mijn twijfels over de ultrazachte penselen van hoogwaadig nylon haar. Het penseel is namelijk heel erg zacht en ik ben wat steviger haar gewend, maar die twijfels waren na één applicatie meteen verdwenen, het penseel werkt heerlijk.

 Je kan natuurlijk discussiëren over het wel/niet gebruiken van echt haar in penselen, na het gebruik van dit penseel moet ik eerlijk toegeven dat dit penseel minstens even fijn werkt als mijn penselen van echt haar, en hier zijn geen beestjes voor nodig. De LookX powder brush brengt het poeder mooi luchtig aan over mijn gezicht. Ik heb het poeder aangebracht in de 3 vorm (voorhoofd, slaap, wang, kin) en daarna een vleugje op mijn neusbrug aangebracht. Op de site van Lookx staan ook handige filmpjes hoe je het product aan kan brengen.

Het is nu trouwens extra aantrekkelijk om de powder brush aan te schaffen, want tot 30 juli krijg je bij aankoop van een LookX powder brush een Lookx powder naar keuze gratis. Deze actie is zowel geldig in de Lookx online shop als bij de LookX salons, stap er dus zeker een keertje binnen en ga deze mooie poeders snel ontdekken, of spiek alvast even op www.lookx.nl voor het assortiment poeders en verkooppunten.

Lookx Sun protector powder medium 

Een avondje op stap? Neem dan ook zeker je décolleté en schouders mee als je het poeder aanbrengt voor een subtiel sexy glansje. Dit poeder is nu al mijn nieuwe BFF, zeker nu het zonnetje zicht zo weinig laat zien is het poeder een uitkomst. Op de foto was ik enorm grieperig en bleek, maar ondanks mijn waterige wat doffe oogjeszie ik er zo op de foto toch uit alsof ik een dagje in het zonnetje heb gezeten.

Dat zegt echt iets over de fantastische werking van het poeder. Dit poeder is een perfecte basis voor een zomerse make-up. Een tijdje terug heb ik je al twee items uit de zomerlook van LookX laten zien en op die foto zie je duidelijk dat ik een stuk witter ben. De lipstick springt er nog mooier uit in combinatie met het poeder. De vooruitzichten voor deze zomer zijn somber maar met dit poeder tover je tenminste een mooie zomerse glow op je gezicht. Het Bio protector powder kost los €20,85* en het penseel kost €29,95* (daar krijg je nu dus tot 30 juli een poeder naar keuze bij.)

Lookx is voor mij wel de ontdekking van 2013, het enige wat mij niet aanspreekt zijn de verpakkingen, voor ik me in het merk verdiepte dacht ik namelijk dat het een budgetmerk was. Dat is dus absoluut niet het geval, de kwaliteit van de producten is ontzettend goed, alleen hebben de verpakkingen 0,0 charisma. Het is wel mooi basic, maar niet mijn ding en soms laat ik me, tegen beter in, toch erg leiden door het uiterlijk. Gelukkig weet ik nu bij LookX wel beter. Ik heb al een behoorlijke verlanglijst waaronder de Foundation en blender brush, de concealer in medium en ik heb op de site ook al een mooie nude lipgloss (22) gespot....wordt vervolgd....

*advies verkoopprijzen Nederland

Zonder bronzer maar met de paarse eye
pencil en lipstick 40 sun orange