zondag 16 juni 2013

Beautynews Juni


June Beautynews 



















Nog meer beautyheerlijks dat nu of zeer binnenkort verkrijgbaar is....

More delicious beauty goodies that have been recently launched or will be available soon...

Hermès Eau de Narcisse bleu &
Eau de Mandarine Ambrée

Stunning Hermès Colognes visual

























Hermès lanceert twee nieuwe colognes, naast Eau d'Orange verte, Eau de Pamplemousse rose en Eau de Gentiane Blanche zijn nu ook Eau de Narcisse Bleu en Eau de Mandarine ambrée verkrijgbaar. De Hermès colognes zijn chic, tijdloos en onmiskenbaar elegant. Narcisse bleu is een mystieke delicate geur en Mandarine ambrée zonovergoten en een tikje brutaal. Wat vind je trouwens van de visuals van de Hermès Colognes? Zo verfrissend, chic, simpel en toch... totally Hermès.

Thierry Mugler Source parfums 




























Thierry Mugler introduceerde al in 1992 de Angel source, de bron waarmee je je flacon eindeloos kon navullen. Mugler wou met deze source de hoeveelheid verpakkingen verminderen en de belasting voor het mileu verkleinen. Dat dit navullen een succes is blijkt uit de cijfers, elke 7 seconden wordt er wereldwijd een flacon nagevuld. Dit eco bewustzijn maakt Mugler een uniek merk binnen de luxe cosmetica, want het merk blijft ondanks deze down to earth benadering enorm tot de verbeelding spreken. De nieuwe Source geeft de mogelijkheid om 3 Mugler geuren te laten navullen bij de parfumerie: Angel eau de parfum, Womanity eau de Parfum en Alien eau de parfum en wellicht komt er in de toekomst nog een geur bij....ik hoop de Angel eau de toilette...

Ralph Lauren The Big Pony & Essie sets 















Ralph Lauren is een hele toffe samenwerking met Essie aangegaan, deze zomer zijn er limited edition sets verkrijgbaar met de Ralph Lauren big pony geuren die worden vergezeld door een speciaal voor Ralph Lauren gecreëerde kleur nagellak. De set bestaat uit een 50 ml Big Pony eau de toilette, een Big Pony Essie nagellak en zit verpakt in een leuk tasje met trekkoordje. Hier een beknopt overzichtje van de geuren, hun star ingredients en de kleur nagellak die erbij hoort. Ik denk dat de gele set het meest bij mij past. Dat exentrieke kantje, that's me ;)

Ralph Lauren Big Pony 1 Blue: sportief, energiek & fris, pompelmoes & blauwe lotus.
Ralph Lauren Big Pony 2 Pink: romantisch & sensueel, cranberry & tonkamousse
Ralph Lauren Big Pony 3: Geel: exentriek, rebels & fruitig, peer & minosa.
Ralph Lauren Big Pony 4 Paars: elegant & oriëntaals, wilde kers & paarse amber.

Guerlain Aqua Allegoria Nerolia Bianca 

Guerlain Nerolia Bianca is de nieuwste geur in het Aqua Allegoria gamma van Guerlain en wordt omschreven als een siësta in de schaduw van een sinaasappelboom, omringd door heerlijke geuren van bloesemblaadjes en citrus. Bittere sinaasappel, petig grain, munt, neroli, ylang ylang, witte muskus, witte amber en cederhout zijn de vooral bloemige en zachte vrouwelijke geurnoten die deze geur een hele frisse en hele elegante zomerse toets geven. De visual is in één woord magnifiek, wat een prachtige foto, ik zou deze zo willen laten uitvergroten en inlijsten zo mooi is deze. (naast de Hermès, ik ga mijn huis gewoon inrichten met perfume art ;)

roger & Gallet Fleur D'Osmantus


















Deze geur is niet nieuw maar wel o zo heerlijk voor in de zomer. Osmanthus bloesem heeft een zachte geur die doet denken aan abrikozen en perzik, combineer dat met frisse citrusvruchten en je hebt een heerlijke zomerse geur. Ik heb de douchegel en die vind ik echt enorm fijn. De eau fraîche parfumée en bodycrème staan op de verlanglijst.




















Alessandro Nail Polish, een zalige formule in maar liefst 99 kleuren. De selectie die je hier ziet zijn de Alessandro kleuren die mij het meest aanspreken. Nieuwsgierig naar alle andere kleurtjes? De Alessandro international website vind ik niet zo handig, maar ik kijk graag op de Zwitserse site, check alle kleurtjes hier.


















Guerlain Terra Ora is de zomerlook van Guerlain. Parelglans en mooie neutrale tinten staan centraal. Ik vind vooral de lipsticks heel erg mooi en de Météorites perles zorgen voor een prachtig basis van je zomerse make-up.


















L'Amande is een merk dat ik enkele jaren terug heb ontdekt bij de reformwinkel. De zacht geurende producten geven mij echt een instant vakantiegevoel en de producten zijn mild en heel fijn in gebruik. Aanraders zijn vooral de heerlijke after sun bad & douchecreme, de aftersun crème en zonnegel factor 0, de laatste gebruik ik niet voor het zonnen want ik ben toch wel van de factor, maar ik gebruik deze op bewolkte dagen als bodyproduct, gewoon omdat ik de geur zo heerlijk vind. Daarnaast is er ook een speciaal product voor het lichaam met een factor 15 die naast beschermen tegen UVA, UVB en Infrarood stralen je cellulite te lijf gaan. Dat noem ik pas multitasken! L'Amande is verkrijgbaar via importeur Rojafit, ze hebben ook een webshop waar je naast L'Amande meer fijne merken vind als Pedyx, Natura house en Beemy Honey

Lolita Lempicka L'eau jolie 











Lolita Lempicka L'eau Jolie is een nieuwe variant op de klassieker van Lolita Lempicka. Ook deze geur is verpakt in de bekende appelvormige flacon van Lolita Lempicka alleen is deze geur een vrolijke bloemige en fruitige compositie van cassis, peer, neroli, perzikbloesem, musk en ceder.

Kure Bazaar






















Kure Bazaar is een relatief nieuw en onbekend merk in het Nederlandse nagellaklandschap maar volgens mij gaat dat snel veranderen want Kure Bazaar combineert een zo natuurlijk mogelijke formule met prachtige kleuren. Kure Bazaar is onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Lancôme & Alber Elbaz

















Lancôme en Alber Elbaz hebben samen enkele Lancôme toppers in een hip jasje gestoken. De bestseller mascara's hypnose 5 kleuren palet en mono eyeshadows zijn voorzien van 4 verschillende vrolijke Alber Elbaz printjes. Echt enorm leuke hebbedingen! Je kan kiezen uit Star eyes, Doll eyes, Hypnose eyes en drama eyes. My favorites? De Hypnose star en doll eyes mascara, ombre hypnose doll eyes en het Hypnose drama eyes palette.

Kardashian Beauty

Kardashian Beauty 
































Kardashian Beauty, (voorheen Khroma beauty) is de make-up lijn van de Kardashian zusjes. Denk vooral nude lippen en lekker zwaar aangezette smokey eyes. Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar The Quickie mascara, de au naturel in the flesh kit voor lips, Joystick lipstick nude beach, Double up eyeshadow duo Black/diamond en chocolate/champagne en de nagellakjes in Float en Cherry blossom honey.
Deze make-up is verkrijgbaar op www.khromabeauty.eu



Kerastase heeft de styling in een nieuw glamorous jasje gestoken en met deze 8 nieuwe producten creëer je snel elke gewenste look. De haarspray is heel fijn en ik ben erg benieuwd naar de mousse voor krullend haar.

Rococo Le Boudoir Noir summer 2013 

























Sinds kort is Nederland weer een nagellakmerk rijker. Rococo is verkrijgbaar via Beautymoods en de Bijenkorf. Rococo Le Boudoir Noir collection bestaat uit de kleurtjes Whisper of Envy, Rose de Pompadour en Mistress. Vooral Mistress vind ik helemaal geweldig.

Redken Color extend sun 























Redken color extens sun is een heerlijke lijn die je haar beschermd in het zonnetje en hersteld na het zonnen. Vooral het aftersun masker, de shampoo en de waterwear zijn onmisbaar om mijn krullen in de zomermaanden en op vakantie in topconditie te houden.

The Body Shop Brazil nut 





















De Brazil nut producten zijn terug! The Body Shop heeft besloten om deze rijke verzorgende producten weer terug in het assortiment te nemen en met een bonus! De Brazil nut is nu ook verkrijgbaar in de fijne beautifying oil.

Koh! Candy, verkrijgbaar vanaf Juli. 












WIC Finland, verkrijgbaar vanaf Juli.  













Redken Cristalliste 

Kerastase Soleil 






































Kerastase Soleil is samen met de Redken zonverzorging voor het haar mijn redder in nood tijdens de zomermaanden. Kerastase introduceerde ook onlangs twee nieuwe producten binnen het Cristalliste gamma, een bijzonder serum en een masker voor lang haar. Het serum bestaat uit twee afzonderlijke producten die pas op het laatst gemengd worden waardoor ze optimaal kunnen samenwerken. Een gloss en waterserum zorgen voor glans en verzorging. Het masker is maakt het haar soepel en luchtig, ideaal als kuurtje voor het brushen/föhnen.

Clinique a Different nail enamel 



















Clinique A Different Nail enamel is verkrijgbaar in 12 vaste en 4 exclusieve limited editions die alleen via www.clinique.nl verkrijgbaar zijn. De limited editions zijn 4 lekker zomerse tinten met de namen: 70 and sunny, summer in the city, hula skirt en splish splash. Wat maakt deze lakken nou zo anders dan anders? Deze nagellakjes beperken huidgevoeligheden tot een minimum, nagellak kan namelijk zo maar irritaties rond de ogen veroorzaken want onbewust zitten we vaak met onze vingers aan onze ogen. Clinique heeft er 6 jaar over gedaan om een lak te creëeren die zelfs geschikt is voor gevoelige huidjes. De Different lakken zijn verkrijgbaar voor €16,- voor een flesje van 9ml. De kleuren uit het vaste assortiment zijn gewoon bij je Clinique verkooppunt verkrijgbaar. De limited editions zijn online exclusives.