zondag 26 mei 2013

Once Upon a Time Seizoen 1 DVD Box release

Once Upon a Time seizoen 1 DVD box winactie
afbeelding © Disney

De winactie is gesloten en de winnares heeft al bericht per e-mail ontvangen, bedankt voor je deelname en no worries, in Juli en Augustus komen er ook twee hele gave winacties. Stay tuned! 

Je hebt nog tot dinsdag om mee te doen aan de Revenge winactie, maar ik mag nu ook een fijne DVD Box van seizoen 1 van Once Upon a Time weggeven. In deze box zitten 6 discs met alle 22 afleveringen en natuurlijk veel bonusmateriaal.

Once Upon a Time speelt zich af in Storybrooke, een dorpje waar de tijd stil lijkt te staan en waar alle sprookjesfiguren vastzitten tussen twee werelden als gevolg van een vloek. Op haar 28e verjaardag krijgt Emma Swam bezoek van Henry, een jongetje dat ze 10 jaar geleden te adoptie heeft afgestaan. Henry is ervan overtuigd dat Emma de dochter van Sneeuwwitje en Prince Charmig is en dat zij de enige is die de vloek op kan heffen. Emma gelooft er niets van maar eenmaal in Storybrooke moet Emma toch constateren dat er misschien wel een klein beetje waarheid in de verhalen van Henry schuilt....

Snow White & The Evil Queen
afbeelding © ABC
Ik heb de serie gemist toe deze op tv kwam en vind het nooit fijn om halverwege een serie in te stappen, dus ben heel blij dat deze serie eindelijk op DVD verkrijgbaar zal zijn. Once Upon a Time is vanaf 29 mei verkrijgbaar en ik ben vreselijk nieuwsgierig.

Red Riding Hood & snow White 
afbeelding © ABC
Wat moet je doen om kans te maken op deze sprookjesachtige serie? Laat hieronder een comment achter en vertel mij wat jouw all time favorite sprookje is.

Ook mag je je antwoord mailen naar info @ crystaliciousss.com. Ik ben heel benieuwd naar jouw favoriet! Meedoen is alleen mogelijk voor inwoners van Nederland (no worries Belgian beauties, ben ook iets voor jullie aan het organiseren :) Laat me weten wat jouw favo sprookje is voor 31 Mei en wie weet is deze mooie box eerdaags van jou. Succes! Winactie gesloten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)