zondag 21 april 2013

LookX make-up spring/summer 2013

LookX lipstick 40 Sun Orange & Pencil pearle purple


Volgens LookX wordt de zomer van 2013 één groot feest van kleur, I like! Alles kan en alles mag, van pastel tot heftige tinten. De aandacht gaat vooral naar de lippen, deze collectie geeft de keuze uit twee mooie opvallende lipsticks en lipglossjes. De ogen krijgen een accent met het potlood (in een nieuwe paarse tint) en de eyeshadows.

English translation coming up later today, the Diva Dachshunds need their walk first! xo :)

LookX Pencil pearle purple


Het oogpotlood is helemaal geweldig! Het ontwerp van het potlood zorgt ervoor dat je veel grip hebt, ideaal voor het secuur aanbrengen van het potlood! De kleur is een mooie heldere paarse tint met een parelmoershimmer en hij brengt heel fijn en soepel aan. Sommige oogpotloden zijn stug en hebben nogal wat brute kracht nodig maar dat is bij deze totaal niet het geval. Met een hele zachte beweging geeft het potlood al heel veel kleur af. Het paars is prachtig in combinatie met de lipstick Sun orange. Ik heb op de website ook een groene en blauwe tint gespot, deze gaan meteen op de verlanglijst. Er zit zelfs een kleine puntenslijper verstopt aan de achterkant van het potlood, enorm hadig.De lipstick heeft een mooie oranje tint die een beetje lastig te omschrijven is, het is geen 100% oranje, meer een mooie mix tussen oranje, roze en koraal. De lipstick is heel dekkend, ik merk wel dat hij mijn lippen een beetje uitdroogt. De geur van de lipstick is neutraal en de finish zit tussen mat en satijnglans in.

Voor deze look heb ik mijn basismake-up ( wenkbrauwpotlood, highlighter, gouden oogschaduw, bruine mascara, concealer en blush) en de twee LookX producten gebruikt. Mooi?

A look with LookX spring/summer items 


LookX is een merk waar ik wel eens iets van gezien had maar wat niet echt mijn aandacht trok, jammer kom ik nu achter, want het is een sterk merk met een leuke achtergrond. De producten worden gemaakt in Italië  en Zwitserland maar het creatieve brein is de ondernemende Nederlandse Cindy, zij startte in 1995 als freelance make-up artist. Het begin van een bijzondere carrière in de beauty industrie. De LookX producten zijn verkrijgbaar bij schoonheidssalons en de online shop.

Check de website van LookX voor alle make-up en twee leuke how to filmpjes om zelf de looks te creëren met de producten uit de nieuwe collectie. Hieronder nog even een overzichtje van alle kleurtjes uit de look.

LookX Spring/summer 2013 eyeshadows
300 Sand Beige, 302 Flower pink, 301
Wood brown & 303 Sea blue 

LookX Lipgloss
42 Hot Pink &
43 Shiny Nude

LookX lipsticks 40 Sun Orange & 35
Butterfly purple


2 opmerkingen:

  1. Ik vind het oogpotlood echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, heel mooi! Het paarse oogpotlood zorgt ervoor dat de kleur van je ogen nog meer opvalt.

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)