dinsdag 28 januari 2020

Essie Valentine 2020


You had me at chocolate" De valentijnscollectie van Essie is dit jaar geïnspireerd op een heerlijke doos chocolade en een romantische date night (ik en die doos chocolade dus, sorry husband haha).
De collectie bestaat uit 6 onweerstaanbare tinten waarvan 3 met metallic finish en 3 met een crème finish.

Essie scoort bij mij al direct 10/10 voor de verpakkingen van deze limited edition collectie. De flacons zijn voorzien van vrolijke prints en door een transparant hart op de verpakking zie je en sneak peek van de kleur in het flesje. Manlief en ik doen niet echt meer aan valentijn want het is eigenlijk een dag waarop je anoniem je liefde aan iemand kon verklaren, momenteel is het vooral een dag waarop je elkaar cadeaus geeft maar ik geef liever iets op een onverwacht moment. Dat wil niet zeggen dat ik mijzelf niets cadeau heb gedaan haha, zie hier drie wonderschone Essie valentijn nagellakjes.


Peace, Love & Chocolate was meteen mijn favoriet van de drie dankzij de naam en de kleur van de nagellak. Deze koele roze tint met metallic finish is een echte blikvanger en hoe mooi zou het zijn als de wereld zou draaien om peace, love & chocolate?



Surprise and delight is een rode tint zoals alleen Essie dat kan, Essie is beroemd om haar roodtinten en dit is wel een hele speciale dankzij de metallic finish. Één vlot laagje is voldoende voor een indrukwekkende manicure. Ik ben erg onder de indruk van deze twee metallics, ze brengen ontzettend goed aan en drogen ook nog eens snel, wel drogen ze een beetje mat op.

Je nagels zijn binnen no-time voorzien van een prachtige kleur met metallic finish, wel is het een goed idee om een top coat te gebruiken om de kleur te beschermen en de kleur te voorzien van een hoogglans. Essie heeft naast een duizelingwekkende collectie nagellak in alle kleuren van de regenboog ook een uitgebreide lijn producten voor de verzorging van je nagels en producten die ervoor zorgen dat je manicure langer mooi blijft.



Talk Sweet to me is een medium roze crèmelak, deze een mooie romantisch roze tint is perfect dekkend in twee dunne laagjes. Deze finish is misschien iets minder opvallend dan de metallic finish maar zeker niet minder mooi. Voor de liefhebbers van meer bescheiden manicures is dit een prachtige roze tint.



Don't be choco-late to the party want deze mooie collectie is verkrijgbaar in gelimiteerde oplage, dus op is ook echt op.