zondag 9 september 2018

Sebastian styling & care


Als je haar maar goed zit! Sebastian introduceerde onlangs drie nieuwe "stylingproducten" waarvan er twee eigenlijk verzorgingsproducten zijn. Klinkt gek maar eigenlijk is het heel erg logisch. Onder het motto "Hello, effortless" lanceerde Sebasian een drietal producten die je styling gemakkelijker maken en zorgen voor een sneller resultaat. Perfectly imperfect styling die ervoor zorgt dat je haar schoon en verzorgd is maar tegelijkertijd ook zorgt voor een betere hold van je look.

Dat klinkt goed nietwaar? Niets zo frustrerend als je best doen voor een mooie coupe en vervolgens bij de eerste de beste spiegel ontdekken dat je kunstwerk al is ingestort. De dag vliegt soms al voorbij door alle plannen en drukte en Sebastian helpt je haar met dit drietal de dag door.

De Reset is een shampoo die op milde wijze vuil en restjes stylingproduct verwijderd. De Preset is een transparante conditioner die je haar niet alleen verzorgt maar ook een pre-styler functie heeft. Preset is een verzorgende primer en beschermt je haar tegen de hitte van stylingproducten en zorgt tevens voor grip en textuur.


Een textuurspray met UV bescherming die zich aanpast aan je wensen en die je haar voorziet van een flexibele hold. Shaper ID zorgt voor stevigheid maar als je halverwege de dag je look wil aanpassen dan is dat ook geen probleem. 

De drie nieuwe producten zitten in stylish vormgegeven verpakkingen, vooral de dop van de shampoo en conditioner zijn erg praktisch in gebruik. Toen ik begon met deze producten had ik het idee dat ik van mijn eeuwige paardenstaart af zou komen maar ik kan je alvast vertellen dat die is gebleven maar..... De paardenstaart die ik nu draag is zeg maar de 2.0 versie, ik ben vooral groot fan van de conditioner die zorgt voor een hele bijzondere structuur van het haar waardoor het lekker vol en een beetje stug aanvoelt en zich toch makkelijk laat stylen. Een productlijn die doet wat hij belooft!

Check www.sebastianprofessional.com voor meer info en een Sebastian Salon bij jou in de buurt.