woensdag 11 juli 2018

Beautysnack: Wella Eimi Pride editions
Weer even een lekker beauty tussendoortje vandaag, binnenkort vind de Pride Amsterdam weer plaats en Wella Professionals is één van de partners van dit kleurrijke event. Wella professionals werkt samen met de internationale belangenorganisatie Global Citizen, als trendsetter in de wereld van haarstyling weten ze bij Wella hoe belangrijk zelfexpressie is en dat discriminatie en vooroordelen veel mensen belemmeren om zichzelf te uiten.

Er zijn nu twee wel heel erg hebberigmakend leuke items waarmee je Pride Amsterdam kan steunen, van de opbrengst van de verkoop doneert Wella een deel aan Pride Amsterdam. Wella heeft twee Eimi stylingproducten voorzien van een limited edition outfit in de kleuren van de Pride vlag. Ook is Wella aanwezig in het "Pride Park" (Vondelpark) waar je in een tot salon omgetoverde tent terecht kan voor een feestelijke hair-do.

De Wella Eimi Sugar lift is een flexibele stylingspray met suiker die je kan aanbrengen op droog haar voor fixatie of op vochtig haar voor meer textuur en volume. De Pearl styler styling gel zorgt voor een stevige maar flexibele hold met parelmoerglans. Een UV filter beschermt je haar bovendien en heb je kort haar? Verdeel het product dan over je haar voor het föhnen voor extra lift, ik denk dat deze producten binnenkort wel in mijn badkamer te vinden zijn, eentje voor mij en eentje voor manlief.

Wella Professional hairstyling shop je bij de Wella Professional kapper.