maandag 7 december 2015

Kiehl's Peter Max Special editions & my Holiday wishlist

Kiehl's Peter Max limited editions & Holiday wishlist 

Kiehl's en ik gaan lang terug als ik er zo over nadenk, het moet zeker 18 jaar geleden zijn dat ik in Londen al potjes met de iconische lipbalsem hamsterde bij Space NK Apothecary in luxe warenhuis Harvey Nichols (zit vlakbij Harrods, samen met Selfridges een soort Bermuda driehoek voor je centjes....voor je het weet is al je geld verdwenen haha). De lipbalm bestaat nog steeds en Kiehl's heeft deze balsem dan ook niet voor niets Lip balm #1 genoemd. Maar Kieh's heeft meer te bieden dan alleen die heerlijke lipbalm, veel meer zelfs en speciaal voor de feestdagen zijn hun iconische bestsellers door kunstenaar Peter Max gepimpt. Een selectie van producten hebben hun cleane uitstraling even ingeruild voor een kleurrijk jasje dat ze alleen nog maar aantrekkelijker maakt.


Het werk van de kunstenaar is levendig, feestelijk en erg vrolijk, als je al naar de verpakkingen kijkt wordt je toch helemaal blij? Uitgangspunt voor zijn ontwerpen voor Kiehl's vormde een zonsondergang boven de bergen en kleurige "Holiday Flyers" die hij door de lucht laat zweven. Zowel Max als Kiehl's delen dezelfde idealen, namelijk liefde, vreugde, gemeenschap en milieubewustzijn (Kiehl's beloont je als je je lege verpakkingen bij hun stores inlevert zodat ze gerecycled kunnen worden, een initiatief dat ik enorm waardeer).  


Door naar de limited editions, Peter Max ontwierp special outfits voor de klassieke Creme de corps, de Creme de corps whipped body butter (een nog rijkere versie van de klassieker met als bonus een heerlijke geur), de Ultra facial cream (lichte hudraterende crème die toch ook bij guur weer voldoende bescherming biedt), Calendula herbal-extract toner, de Richly hydrating hand creams set(geïspireerd op hun Ultimate strength hand salve maar dan met een lekkere geur) en de speciale Lip Balm #1 set (een set van de iconische lipbalm in de smaken cranberry, mango, mint en original). 


Al deze items zijn verkrijgbaar bij Kiehl's shops en verkooppunten en uiteraard via de officiële Kiehl's webshop (voor de gehele Benelux) waar je nu een gratis een leuke geschenkdoos aan je bestelling toevoegen en natuurlijk 3 samples naar keuze.

Bovenaan mijn Kiehl's wensenlijstje staan de Creme de corps whipped bodybutter, de Ultimate strength hand salve, de Kiehl's Lip balm #1 lip balm set en de gentle foaming baby hair en body wash (ben erg benieuwd hoe hun babyproducten zijn).


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)