dinsdag 8 december 2015

Gift inspiration: Kneipp bodycare

Kneipp bodycare 

Een leuk beautycadeautje hoeft niet altijd duur te zijn en tijdens de koude wintermaanden kan een lekker bodyproduct vaak op veel waardering rekenen. Kneipp heeft een uitgebreid assortiment en is de laatste tijd bezig om het toch al behoorlijke assortiment flink uit te breiden. Nog wat inspiratie nodig voor lekkere verwencadeautjes of zoek je nog iets fijns voor jezelf om tijdens deze drukke tijden even lekker te relaxen? Er is genoeg...hee wacht even, je moet wel uitkijken voor keuzestress vooraf dus laat ik het je makkelijk maken en vast het een en ander laten zien, scheelt jou weer uitzoeken en kiezen goed?



Kneipp beautygeheim is een productlijn waarin voedende oliën de hoofdrol spelen, arganolie, wonderboomolie, olijfolie en marulaolie houden de huid zacht en soepel en laten een sensuele Oosterse geur achter op de huid. Je moet wel van de typische Argan geur houden want die is goed aanwezig in deze producten. De lijn bestaat uit een shower oil, badolie, bodyolie en sugar & oil bodyscrub.

De scrub bestaat uit grove suikerkorrels die door de voedende olie goed en stevig kunnen worden ingemasseerd op de huid (fijn!) en na een tijdje lossen de korrels op zodat je weet wanneer je klaar bent met scrubben. Deze scrub laat een lekker verzorgend laagje achter op de huid waardoor je de bodylotion best een keer kan overslaan. Maak wel altijd je douche goed schoon na het scrubben met een oliescrub want dat lekkere gladde laagje kan zich ook in je douche vormen wat best glibberig kan zijn.



Vrij nieuw is de seconde handcrème met citroenverbena en avocadoboter, deze handcrème is voedend en verzorgend maar trekt lekker snel in zonder te plakken. Wel zijn je handen nog even wat glad na gebruik dus blijf deze crème vooral even lekker op je gemak inmasseren totdat het product helemaal is opgenomen. De handcrème heeft een lekkere frisse geur en voelt ook lekker fris aan op de handen, een fijn product in een vrolijke gele tube.

Last van de ochtendblues tijdens de donkere dagen? De Morning Kiss douche foam zorgt niet voor een vroegere zonsopgang maar verbetert wel direct mijn humeur. De romige mousse lijkt op slagroom en de geur van zonnige oranjebloesem is bloemig en een tikje zoet en vooral verslavend lekker! Ik hoop stiekem ook nog op een douche foam passievrucht grapefruit, dan kunnen die donkere winterochtenden helemaal niet meer stuk. Je begrijpt dat de passievrucht grapefruit ook een persoonlijke favoriet is net als de douche oranje lindebloesem en shampoo oranjebloesem. Ik ben gewoon dol op de combi citrusvruchten en witte bloemen en Kneipp is erg goed in het combineren van die twee.


Heel anders maar ook erg lekker is de douche scrub mint eucalyptus, een verfrissende scrub die meteen zorgt voor verlichting als je last hebt van een verstopte neus, de Mint Eucalyptus lijn is vrij uitgebreid en bestaat niet alleen uit de scrub maar in dezelfde frisse geur zijn ook douche foam, douche gel, badkristallen, badolie, badschuim en een badbruistablet verkrijgbaar.


Toch meer een liefhebster van zachte zoete geuren? Dan zijn de sugar scubs Vijgen-arganolie of Amandelolie misschien meer jouw ding, deze scrubs bestaan ook uit de grote suikerkorrels net als de beauty geheim scrub alleen dan zonder de volle olietextuur. Met de zachte bodycrèmes in dezelfde twee geuren sluit je je beautyritueel in stijl af. De potten zijn lekker groot dus staan garant voor veel scrubplezier.

Er is dus genoeg lekkers om de winter mee door te komen en dit lekkers doet het ook zeker goed onder de kerstboom en de douchegels kosten ongeveer €5 dus die doen het ook erg goed als cadeautjes bij het welbekende dobbelspel, (allemaal in een kring, 6 gooien is cadeautje pakken, 1 gooien is 1 plek opschuiven en zo maar door) wedden dat ze erom gaan vechten? Kneipp is verkrijgbaar bij drogisterij en reformwinkel en nu ook online bij Douglas (gratis verzending naar Nederland en België).


Kneipp Sugar body scrub
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)