dinsdag 10 november 2015

Bvlgari Aqva Divina

Bvlgari Aqva Divina 

Deze geur was een volkomen verrassing voor mij, de reclamespot en visual gaven mij het idee dat het om een luchtige zonnige geur zou gaan maar Aqva Divina is een warme, lichtkruidige geur vol karakter en glamour. Voor mij persoonlijk was deze geur iets te heavy voor de zomer maar nu de dalende temperaturen vragen om warme knusse geuren is deze geur een heerlijke keuze. \

Bvlgari Aqva Divina voelt als een hele luxe pashmina, warm, luxueus, classy en sensueel. De geur werd geïnspireerd op het schilderij de Geboorte van Venus van Botticelli en de geur moest dezelfde lichtheid en sensualiteit uitbeelden als het beroemde schilderij en als je het meesterwerk ziet is de connectie wel duidelijk. De geur is prikkelend en nodigt uit om te ontdekken, deze geur heeft diepgang door de uiteenlopende geurnoten van zeezout, bergamot, rode gember, magolia, kweepeer, bijenwas, hout en amber. 


Als je niet terugdeinst voor een mooie geur vol karakter dan zal je waarschijnlijk direct vallen voor deze Bvlgari, maar ook als je misschien wat luchtiger geuren gewend bent is deze geur het ontdekken waard want achter de kruidige toetsen schuilt een elegante mediterrane geur. 

De flacon is een echte beauty, het is net een parel met roségouden accenten, een flacon die je van een prestigieus juweliershuis als Bvlgari mag verwachten. Aqva Divina is een passende geur voor de koude maanden met een vleugje Italiaanse zomerzon als warme herinnering aan de zomer. 



Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)