dinsdag 6 oktober 2015

Dior Cosmopolite Autumn 2015

Dior Cosmopolite Autumn 2015  

De Cosmopolite look van Dior ligt inmiddels al bij de Dior verkooppunten en deze look kan mogelijk voor de nodige keuzestress zorgen want het is wel een hele mooie look. Mijn wishlist was vrij groot maar met het oog op de naderende kerstcollecties besloot ik mij in te houden (al lonken de lipstick 753 Continental, blush stick Cosmopolite coral en de fluid shadow in 825 Aurora ook nog naar mij...). 

De lipstick 542 Nouvelle Femme was liefde op het eerste gezicht, ik heb al een flink aantal koraalkleurige lipsticks maar deze heeft een prachtige poederachtige finish waardoor de tint subtiel maar toch sprekend blijft. De romige Rouge Dior lipstick met verzorgend hyaluronzuur is een feestje voor de lipstickaddict. 

De Diorblush Cheek stick is een blush in stickvorm, hoewel crèmeblushers mij altijd hevig intimideren werkt deze heel erg fijn. Tijdens de koude maanden is een blush in crèmevorm sowieso erg fijn want op een droge huid kan een poederblush nogal dof overkomen. Rosewood is een mooie warmroze tint die zorgt voor een mooi blosje met satijnmatte finish. 


De fluid shadow is een vloeibare oogschaduw die door de long lasting formule ook als eyeliner te gebruiken is. Door de glinsterende deeltjes zorgt deze oogschaduw voor een prachtige metallic finish. Als oogschaduw dep ik de fluid shadow 655 (een mooie taupekleurige metallic tint) op mijn ooglid en werk ik deze met mijn vingertoppen of een penseel uit en laat even drogen voor ik mijn ogen weer open. Hoewel de formule langhoudend is hij prima te verwijderen met een twee fasen oogmake-up remover. 

Voor een precisie eyeliner in een van de metallic tinten is het mooi om een fijn eyeliner penseeltje te gebruiken, breng met de applicator een beetje product aan op de rug van je hand, doop je eyelinerpenseel erin en (vlug werken is wel even nodig) trek twee mooie strakke lijntjes. Helemaal mooi als je als basis een matte eyeshadow gebruikt voor extra contrast. Hieronder zie je het verschil tussen een strakke lijn met de fluid shadow en de fluid shadow nadag hij mooi over de huid verdeelt is. 

Dior Cosmopolite fall collection: Fluid Shadow 656, Diorblush cheek stick 765 Rosewood & Rouge Dior 542 Nouvelle Femme

De nagellak Darling blue is een ware aanwinst voor mijn collectie, deze unieke blauwe tint lakt heerlijk en heeft een prachtige finish. Binnenkort meer over deze items, wat vind jij van deze tot dusver van deze mooie make-up producten? 

Check voor al het moois uit deze look de Dior website (je vind er ook handige filmpjes die je laten zien hoe je de look zelf creëert) of ga even langs bij de luxe parfumerie. 


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Ik ben super fan van de blushes! Heb je ze ondertussen goed kunnen proberen?

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)